2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #3 webinar volgen, vakantie en appeltaart bakken

appeltaart

En we zijn weer een weekje verder! Afgelopen week stond in het teken van vrij vragen, vakantie krijgen, een webinar volgen en ik maakte voor het eerst appeltaart. Ik neem je mee door afgelopen week!

De laatste dagen voor de vakantie

postbezorger

Afgelopen week was natuurlijk gewoon weer een werkweek. Het was behoorlijk druk en de dagen waren pittig. Maar toen ik woensdag belde voor een paar dagen vrij en donderdag ochtend werd gebeld of ik een weekje wilde hebben, kon ik alles hebben.

En op werkgebied moet ik zeggen dat ik Bij Zus ook niet heb laten stikken en daar ben ik heel trots op. Iedere dag kwam er wel iets online, soms wat laat op de avond, maar er was wel iets. Ik denk dat ik de flow eindelijk gevonden heb. (Op gisteren na, maar ik had een goed excuus voor mezelf!)

Webinar, bezoek, appeltaart en nog meer!

Ik kan me eigenlijk ook niet zo goed herinneren wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. Dus ik ga er gewoon de hoogtepunten uit halen die me bij zijn gebleven!

Ik volgde bijvoorbeeld een webinar van Structuurjunkie. Super handig! De webinar ging over de fouten die ze heeft gemaakt en de lessen die zij heeft geleerd tijdens het plannen in haar eigen onderneming.

appeltaart

Ik heb weer enorm genoten van onze lieve gekke Jewel! Ze doet niet alles voor een koekje, maar als je haar wat bijzonders voor houd zoals een koekje dat ze niet vaak krijgt of een stukje brood. Dan krijg je de mooiste oortjes en schattigste hoofdjes. Ook heb ik haar geleerd om te wachten op haar bak brokken. Zo leuk! Ik geef het commando zit, dan moet ze wachten tot het in de houder hangt en als ik zeg “eet smakelijk!”, dan mag ze gaan eten.

appeltaart

Ook heb ik haar diploma op gehaald zaterdag. Ze scoorde het minst aantal punten, maar dat maakte niks uit. Bloed, zweet en dikke tranen heeft het ons gekost om dat diploma te bemachtigen. En ik ben er onwijs trots op! Daarbij scoorden we op het belangrijkste het hoogst haalbaar aantal punten. Namelijk 10 van 10 voor omgang baas hond.

Verder kwamen papa en mama nog op bezoek! Dat was heel gezellig! En een paar dagen later zaten we spontaan bij ons in de tuin aan de koffie samen met Mandy, Olaf, Kevin en Jill. We wilden namelijk bij opa en oma gaan buurten, maar ze bleken niet thuis. Toch wel handig dat we er een straat vandaan wonen! Jewel was alleen toen ze weer weg waren een beetje verdrietig. Zo sneu en lief tegelijk!

Ook kreeg ik nog een leuk pakketje binnen afgelopen week. Ik mag een planner voor 2020 van dichtbij gaan inspecteren en ik zeg je nu alvast. Ik kan niet wachten hem met jou te delen!

appeltaart

Last but not least maakte ik op een herfstachtige dag een appeltaart! De eerste keer voor mij. En op het moment dat die in de oven stond was het regen en onweer. Dus dat gaf een lekker herfstig gevoel. Fun fact, ik had te weinig deeg over om een mooie deksel te maken, dus dat werd een wat dikkere rand. Maar goed, met wat zelfgemaakte custard merk je niks van het deeg te kort. Het was een geslaagde appeltaart.

appeltaart

En zo was er voor ik het wist een week om! De tijd vliegt als je je goed amuseert! Hoe gaat het met jou?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 15, 2019 / 6:01 pm

    Het was weer leuk om te lezen en zo blijf je ook altijd bezig. Geniet nog van een paar dagen vrij!
    Groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: