2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #33 een Coca Cola douche, facetime en sushi avond

cola

Een week die zich vanzelf vulde met gouden momenten. Zo kan ik afgelopen week het beste omschrijven. Naast warmte weg puffen en veel water drinken waren er geweldige momenten. Een sushi avond, bijkletsen met vrienden, een coca cola douche en iemand die wilde bellen. Lees je mee?

Olaf wilde met tante Kejjy bellen

cola
Ik gebruik eindelijk, na lang wikken en wegen, mijn beker uit Parijs!

De week begon ontzettend gezellig! Het was al vroeg warm en ik had met mezelf afgesproken een dag te besteden aan bloggen. Even een eindje weg schrijven, omdat mijn hoofd er eindelijk ruimte voor had. Terwijl ik een eind weg aan het typen was werd ik gebeld. Er stond Mama & Papa Thuis, maar het bleek niemand minder dan Olaf te zijn!

Dat snoetje, dat is toch goud!

Hij wilde even met me bellen en niet veel later werd ik via video gebeld! Het was ontzettend leuk. Olaf kletste een heel eind met me weg over van alles en zo had ik ook even de kans om te kletsen met Mandy en Jill. Papa en mama kwamen niet veel later terug van de boodschappen en ze hebben me bij de koffie erbij gehouden haha. Al de tijd dat Mandy op bezoek was ben ik ook via video bellen erbij geweest. Ik speelde verstoppertje met Olaf. Vloog met bureaustoel langs het scherm af waardoor hij moest lachen. En ik heb natuurlijk een beetje mee gekletst voor zover dat kon met de verbinding. Het was in ieder geval een leuk begin van de week!

De rest van de werkweek was het vooral heel veel puffen en water drinken. Het was best pittig, maar uiteindelijk wen je er toch wel aan. Nu kon ik na het werk nog redelijk wat dingen doen achter de computer. Weliswaar op het gemakje, maar ik kon nog iets. En dat was vorige week toch wel iets anders. Woensdag had ik even een momentje van “ik wil er even uit!”. Gelukkig had ik niet zo’n lange werkdag en was het met de ventilator voor Jewel goed te doen. Dus ik nam mijn auto en reed even naar papa en mama. Bij kletsen, kroelen met Molly en even een ander laagje verf bekijken.

Sushi avond met ijsjes en TikTok

Vrijdag leek de werkdag wel heel lang te duren. Niet door het werk, maar door het feit dat er ’s avonds een hoop gezelligheid op de planning stond. Jill, Kevin, Mandy en Olaf kwamen naar ons toe om sushi te eten. Een flink klusje, maar het is het meer dan waard. Dit keer was het wel weer geslaagd, logisch, ik had nu weer zakjes, maar dan van een pakket van de Lidl. Bijna net zo lekker als die van Saitaku! Na het eten genoten we van Kenneth en Olaf die met stoepkrijt op de muur bezig waren en daarna wandelden we met z’n vijven naar de ijssalon van het dorp. Kenneth ging met Jewel even richting Maas. Het was een leuke wandeling met Olaf die zich toch weer overal om verwonderde.

Het ijs was ook erg geslaagd en de terugweg hebben we onwijs gelachen. Jill vroeg om een bakje, maar kreeg een hoorntje.. We waren nog maar 5 stappen verwijderd van de ijssalon toen het hoorntje brak en Jill het ijs opving met haar hand. We brouwden er wat van zodat het toch eetbaar was. Maar Jill had dus echt een vooruitziende blik gehad! En Olaf was er heilig van overtuigd dat hij zijn ijsje bij ons ging eten. Dus na even op een bankje te hebben gezeten en er een paar happen in te hebben gestopt liepen we toch terug. Hij hing als een aapje om me heen. De kleine gouden momenten! Het ijsje vervingen we thuis voor een bolletje vanille in een bakje.

Mandy, Jill en ik gingen nog aan de slag met TikTok filmpjes. Dat stond namelijk weken geleden al op de planning, maar het kwam er niet van. Oh oh oh, wat hebben we gelachen! Dan ging dat stapje mis, dan zat Jewel er met haar neus tussen en Olaf deed af en toe gezellig met ons mee. Echt geweldig! Het was een avond waarvan je wilt dat hij niet stopt.

Een vriendschap waarbij je elkaar niet zoveel ziet

Zaterdag kreeg ik aan het eind van de ochtend een berichtje van Linda, met de vraag hoe het ging en of we al plannen hadden voor de avond. Ik was al enthousiast over het feit dat ze me een berichtje deed, want ik had haar al zo lang niet meer gesproken.. Laat staan gezien, dat dateert naar de bedank barbecue die we gaven 3 jaar geleden.. Voor de avond hadden we nog niks gepland en ze kwam met het idee om met z’n allen (Dennis, Linda, hun meisjes en wij) naar ABC in Sevenum te gaan. Super leuk!

cola
BFF’s

Voor dat we uit eten gingen ging ik ’s middags nog even met Jewel op pad. Eerst langs Groenlijf voor Kenneth’s vitamines en vervolgens nog even een pitstop bij papa, mama en Molly. Mandy en Olaf kwamen ook nog even binnen vallen en zo was het een gezellig geheel!

Zaterdagavond was het dus eindelijk zover! En wat was het leuk! We hebben lekker bijgekletst, gelachen en we hebben lekker gegeten. Corona technisch was het er eigenlijk ook best goed georganiseerd. Het enige nadeel, maar dat ervaar je overal, is dat je je een beetje opgejaagd voelt. Je moet achter elkaar blijven lopen en dan wil je toch op de een of andere manier een beetje opschieten. Maar voor de rest was het geweldig. De vriendschap tussen Dennis en Kenneth gaat heel wat jaren terug, maar door de drukte en andere alledaagse dingen lopen we de deur niet plat bij elkaar. Sterker nog, het was de eerste keer dat we de jongste dochter zagen. Dat was er door allerlei omstandigheden nog niet van gekomen. Het is zo’n vriendschap waarbij je elkaar een hele lange tijd niet ziet en als je elkaar dan ziet gewoon verder kan kletsen. Heel mooi!

Even onder een Coca Cola douche

Even bijslapen van alle gezelligheid

De zondag begon zoals meestal weer met de weekboodschappen. Eerste pitstop was de Lidl en daarna haalde ik nog een paar dingen bij de Plus. Daarna was het tijd voor het huishouden! Stofzuigen, dweilen en wasjes vouwen en opruimen. Mama appte mij dat ze ’s middags even naar opa en oma ging en ik had zin om mee te gaan! Ze pikte me op en daarna reden we 2 straten verder. Ze hebben een nieuwe auto en mama was niet zo gelukkig met hoe ze had ingeparkeerd, dus mocht ik hem even goed zetten. En dat vind ik helemaal niet erg, want het blijft voor mij een feestje om te rijden. Al is het even de auto goed zetten.

Bij opa en oma was het erg gezellig. Ik maakte nog een mooie binnenkomer! Ik zat met mijn cola aan tafel en was oma wat aan het vertellen toen ik met mijn drukke armen mijn cola om sloeg.. Eigenlijk ging gewoon het hele glas cola om over het tafelkleed, over mijn rok, over de stoel en op het tapijt en parket. Onhandigheid ten top! Echt typisch gewoon. Mijn rokje was ook doorweekt en ik had me bedacht om als ik het niet snel droog kreeg gewoon naar huis te rennen.

Maar oma had nog een broekrok liggen, dus ik mocht mee naar boven en passen! Hoewel ik van te voren het idee had dat het mij niet zou passen bleek het dat dus toch te doen. Ik vond hem ontzettend leuke en mocht hem van oma houden. Dus zo leverde dit chaotische, typisch Kelly, zooitje toch nog iets op.. Oma had een tafelkleed vrije tafel en ik een broekrok! Oh en een schoon rokje, want oma had hem al even in de was gedaan. Heel lief. Eind goed al goed zullen we maar zeggen en ik heb toch nog een vol glas cola gehad.

cola
Deze boef was verwend met een cadeautje van opa en oma

Mama zette mij thuis af en pap en mam waren al op visite, dus daar heb ik ook nog even mee bijgekletst. En toen was het alweer tijd om te koken en de afwas te doen. Na de afwas was het tijd om lekker te gaan bloggen. Inmiddels zijn we 2 uur verder en is het tijd om foto’s in te gaan voegen.

Het was een hele warme week met veel tijd om te bloggen en een hele hoop gouden momenten. Eigenlijk was het een weekend met een goud en cola gevlekt randje. Hoe ben jij de week doorgekomen?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  augustus 17, 2020 / 8:31 am

  met zo’n gevarieerde en drukke week zou je de hitte bijna vergeten, het was weer spannend om te lezen, hoe mooi dat Olaf zich ontwikkelt, het gaat soms met sprongetjes. We hopen dat je bij de volgende blog ook tevreden kunt zijn over de week, je maakt er toch altijd wat van! Wij vonden het gistermiddag ook heel fijn, dat jullie gekomen waren, ondanks die akelige benauwde hitte. ’t Was gezellig. Een fijne dag Kelly, geniet er van, knuffel oma xxx

 2. Toos
  augustus 17, 2020 / 9:19 pm

  Dat was weer een leuk verhaal met mooie foto’s en de broekrok vond ik je ook heel mooi staan
  groetjes en tot de volgende keer Varsselder

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: