2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #4 administratie bijgewerkt en verjaardagen

&Zus update #4 administratie bijgewerkt en verjaardagen

Ik heb weer een nieuw dagboek voor jullie en mijzelf! Het was een week met verjaardagen, back to the roots momenten, maar ook avontuur en die beruchte administratie. Ik kijk graag met jullie terug op afgelopen week!

Naar de huisarts en magische natuurtaferelen

administratie
Jongens, mag ik dat koekje?

De week begon met een verstandige keuze! Ik besloot na een week gedonder met mijn ogen toch maar even de huisarts te bellen. Om half 10 mocht ik langs komen, dus ik vroeg mama of zij en Jill misschien zin hadden om even op Jewel te letten. Dat wilde ze wel, dus bracht ik Jewel naar hun en ging ik vervolgens naar de huisarts. Het bleek een bindvliesontsteking te zijn en daarvoor kreeg ik een antibiotica voorgeschreven. En die heeft me gelukkig geholpen! Ik heb er alleen hele gevoelige ogen aan overgehouden.

Een bijzonder uitzicht

Na mijn bezoek aan de huisarts en apotheek reed ik terug naar mama en Jill. Ik bleef er nog een tijdje kletsen en ik liet Jill en Jewel nog even een rondje uit. Door de flinke mist die er hing gaf het prachtige natuurtaferelen waar we enorm van genoten. En aangezien Jill Jewel aan de lijn had kon ik nog even foto’s maken. Na de wandeling lunchte ik ook nog gezellig met ze mee en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan! Het was een feestje voor mij!

administratie
Spot de vogel!

Een ander bos bezoeken

Hier loop je niet graag voor het eerst alleen..

Toen ik dinsdag op het depot was vertelde een collega mij dat er een prachtig stuk bos lag voor ons aan de andere kant van het dorp. Ik werd nieuwsgierig en aangezien ik maar een wijk om te bezorgen had besloot ik Jewel mee te nemen die kant uit. Alleen, het was ook de dag van de vele mist en kou.. Dus na 15 minuutjes heen te zijn gelopen op een pad draaide ik mij om en ging ik gauw weer terug naar de auto. Ik durf best wel wat, maar in een onbekend bos, in de kou met flinke mist vind ik het allemaal toch net iets te spannend. Dus we waren zo weer thuis! Maar we gaan terug als het weer wat beter weer is en dan nemen we Kenneth ook mee.

’s Avonds zouden papa en ik naar Sittard rijden voor de bekerwedstrijd Fortuna Sittard – Feyenoord, maar door de dichte mist en de ellende in het verkeer besloten we het maar niet te doen. En zo had ik een hele avond voor mijzelf, want ik had mijn hele avondroutine al van te voren gedaan. Ideaal!

Terug naar een oude woonplaats

Omdat ik maandag niet was gaan sporten wilde ik woensdag graag met papa mee gaan. Ik had maar een wijk, dus ik hoefde alleen maar Jewel een flink stuk uit te laten en dan kon ik gaan. Kenneth was tenslotte ook op tijd thuis. Papa moest alleen voor we konden gaan sporten nog even naar de fietswinkel in Haelen. Een van onze oude woonplaatsen.

Niet ver van de fietswinkel ligt ons oude huis, dus nadat we de fiets hadden gebracht en papa even een glimp had genomen van een andere prachtige wielerfiets reden we er langs. Alleen het hekwerk had een andere kleur gekregen, voor de rest was het allemaal nog hetzelfde. Heel leuk om te zien, zeker omdat ik me maar kleine details herinner van dat huis. Zoals die keer dat ik een hommel zo zacht en aaibaar uit vond zien.. Mama had me gewaarschuwd, maar het mocht niet baten. Ik aaide en werd gebeten.

Na ons bezoekje aan Haelen reden we gauw door naar de sportschool om ons rondje te doen. En terug bij papa en mama moest ik ook vrij vlot weer gaan, want ’s avonds kwam de kapper voor papa en Kenneth.

Administratie op orde brengen

administratie
Aan het werk met een zelfgemaakte smoothie!

Er is weer een kwartaal voorbij, dus het werd weer tijd om mijn administratie op orde te brengen. Maar aangezien het bij mij nogal een chaos is begon ik donderdag met overzicht in de rommel te brengen. Facturen bij elkaar zoeken, uitprinten wat ik nodig had en vooral eens mijn mailbox op orde brengen. Het kostte me een hele middag, maar ik was heel trots op het resultaat. Eindelijk structuur. Hoe wil iemand je serieus nemen als je dat zelf nog niet eens helemaal doet? Precies!

Verjaardagen vieren

Kennis is macht, maar karakter is meer!

Afgelopen week was ook een week van heel veel tijd met familie en zoals jullie weten vind ik dat super! Zo werd opa vrijdag 81 jaar en die mijlpalen laat je natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Samen met papa, mama en Olaf ging ik er op visite. Ik heb heerlijk gespeeld met de kleine man, maar ook gezellig gekletst. Kenneth was op tijd klaar, dus die kwam als surprise ook nog even langs. Heel leuk!

Zaterdag kwam ik terug van het werk en las ik toevallig op de groepsapp dat Mandy, Jordy en Olaf bij opa en oma voor de deur stonden. Omdat het leek alsof ze er even niet waren bood ik ze aan bij ons even te wachten. Jill en Kevin kwamen ook onze kant uit en zo hadden we iedereen even in huis haha. Jewel vond het maar wat gezellig en ik ook! Na een halfuurtje belde Mandy oma om te vragen of ze thuis waren en dat waren ze. Dus hup, met z’n allen die kant uit. Kenneth bleef bij Jewel en eigenlijk was het niet mijn bedoeling om zaterdag mee te gaan, maar ik vond het zo gezellig. Dus ja, dan maar even niet bloggen en wel die kant uit. Maar ook op tijd weer terug, want ’s avonds gingen Kenneth en ik uiteten!

Voor pap zijn verjaardag gingen we samen met mam, Frans en Clarie naar Hinata in Roermond. Ook alvast ter voorbereiding van onze vakantie begin april naar Engeland. Het was gezellig en het eten smaakte weer heerlijk. Alleen had ik enorme spijt van de nasi die ik in de 2e ronde nam. Uit het niets had ik bijna genoeg gegeten en dat vond ik toch best wel jammer. Maar goed, reden voor nog een keer te gaan!

Zondag vierden we pap zijn verjaardag met een gedeelte van de familie! Een gezellige middag waarbij Kenneth en ik nog een flink rondje gingen lopen samen met ome Henk en Jewel. En aan het einde van de middag ging ik zelf nog een flinke blok met een mooi uitzicht als resultaat.

administratie
Het blijft mijn favoriete plekje.

En dat was alles van afgelopen week wel weer. Het was een week met veel familie dingen en dat vind ik heerlijk! Maar ik heb ook weer wat nuttige dingen kunnen doen en wat dat aan gaat ben ik vooral heel blij met dat ik mijn administratie heb bijgewerkt. Het was al met al een hele fijne week. Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 28, 2020 / 3:04 pm

    Dat was weer leuk om te lezen, de tevredenheid is te voelen. Leuke foto’s ook, bij de foto van de voetballer in wording, moest ik toch even lachen. Die Olaf toch, ik zie het nog voor me. Leuk voor later!
    Fijne dag nog, groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: