2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #42 een Harry Potter filmavond en een drukke week

&Zus update #42 een Harry Potter filmavond en een drukke week

Mag ik jullie even helpen herinneren dat we over minder dan 10 weken aan de oliebollen zitten? Bizar! De tijd vliegt voorbij en ook afgelopen week was er weer een die druk, drukker, drukst was. Maar toch ook met leuke dingen zoals een Harry Potter filmavond en kibbeling halen.

Even een pas op de plaats

Harry Potter
Erwtensoep als lunch

Maandag hield ik een hele rustige thuisdag. Het waren drukke dagen geweest en het leek me het meest wijs om even een dag thuis te zijn. Ik vind het niet het makkelijkste, want ik ben graag op pad, maar het was wel beter. Ik werkte aan Bij Zus, rommelde zo wat aan en wandelde met Jewel. En ’s avonds keek ik het eerste deel van Harry Potter! Hoe vaker ik het zie, hoe leuker ik het vind en met de herinneringen aan de tour die we hebben gevolgd is het stiekem nog leuker. Er kwamen dan ook genoeg herinneringen boven, heel speciaal. Uiteindelijk was het een prima dag! En de rust had ik ook hard nodig voor de werkdagen die gingen komen.

Harry Potter
Wat een leven!

Een hele drukke werkweek

De beer onthoofd

De rest van de week was ik vooral bezig met post bezorgen! Ik heb amper tijd of energie gehad om iets anders te doen. De dagen waren goed gevuld. Dinsdag was het al meer dan eigenlijk gepland stond en zo verliep de rest van de week ook. Donderdag spande de kroon. Toen kwam ik net thuis van een kleine piek, een paar straten piek en een dalwijk en toen werd ik gebeld of ik de hele wijk wilde doen in plaats van een paar straatjes. Iets met miscommunicatie bij hun. Uhm, ja, ik fiets wel terug. Nee zeggen is tot op heden niet mijn sterkste kant. Dus toen Kenneth thuis kwam stapte ik terug de fiets op voor de rest. Vrijdag viel het ten opzichte van donderdag weer mee en zaterdag was appeltje eitje, want dat was maar een dalwijk. Heerlijk.

Buurten bij papa en mama

Dinsdagavond besloot ik wel even naar Roermond te rijden met Jewel. Ik moest een bankpas activeren en tanken, dus dat kon ik perfect combineren. De persconferentie begon toen ik nog niet zo heel lang bezig was. Olaf was er ook dus besloot ik hem een beetje af te leiden en samen een puzzel te spelen. Het lukte uiteindelijk redelijk. We hebben in ieder geval gezellig gepuzzeld! Daarna lieten papa en ik samen Jewel en Molly uit. Wel zo gezellig! En daarna heb ik nog fijn gespeeld met Olaf, tv gekeken en wat bijgekletst. Papa haalde Mandy op en zo zag ik die ook nog even voor het alweer tijd was om naar huis te rijden.

Spontaan een bakje kibbeling halen

Genieten!

Kenneth was woensdagmiddag al vroeg klaar, hij kwam iets later dan ik thuis. Hij had wat honger en toevallig had ik aan de andere kant van het dorp de viskraam zien staan, dus ik gooide een balletje op om anders een bakje kibbeling te halen. Hij vond het een leuk idee, dus we namen Jewel mee de auto in en reden met een kleine omweg naar de viskraam. Met een bakje kibbeling reden we weer terug om het thuis op te eten. Mijn favoriete combinatie; eten en spontane acties. Daarna ben ik nog met Jewel gaan wandelen, want logischerwijs had zij zich wel wat leukers bedacht dan alleen een ritje in de auto.

Goh waar zijn alle handdoeken?

Welverdiende Oreo cheesecake

Ze is zo schattig!

In de tussentijd dat ik donderdag even thuis was zat Jewel heel schattig buiten voor de klapdeuren. Oh wat kan ze snoezig kijken. En ook die op rechts vond ik geniaal. Die is van een paar dagen eerder, toen ze zich had bedacht dat ze graag wilde buiten spelen met mij en ze niet begreep dat ik bleef zitten. Na het werk donderdag maakte ik een hele simpele macaroni, die ik zelf eigenlijk totaal niet lekker vond en daarna haalde ik een welverdiend toetje bij de Lidl. Het werden de Oreo cheesecakes! 2 bakjes voor €2,49 vond ik redelijk aan de prijs voor de kwaliteit die er in zat. De cheesecakes waren lekker, maar niet geweldig. Toch, als je het leuk vind om te proberen, raad ik ze wel aan. Mochten ze er nog zijn bij jouw filiaal.

Een fijne vrijdagmiddag

Gezellig met z’n drieën in bed. Alle voornemens als sneeuw voor de zon verdwenen.

Vrijdag kreeg ik na het werk visite van papa, Mandy en Olaf! Ik had een factuur uitgeprint die bij een retourpakketje moest en die kwam hij halen. Zo kon hij het gelijk doorbrengen naar het DHL punt hier in het dorp. Ideaal. Het was heel gezellig. Samen met Olaf maakte ik speciale koffie met de Dolce Gusto. Dat vond hij prachtig. Zo leuk! En daarna haalde hij al zijn speelgoed om en om uit het vak met speelgoed om mee te spelen. Niet lang nadat iedereen weer weg was kwam Kenneth thuis. We moesten nog het tweepersoons opblaasbed halen bij pap en mam, dus die haalden we even met Jewel. Rond 6 waren we thuis en toen was het tijd om te koken, afwassen etc. De avond was zo om!

Harry Potter
Gezellig!

Wandeling richting de maas

Het weekend begon goed! Ik appte mama of zij en papa nog naar het bos gingen en toen kwam ze met het idee om naar hier te komen en samen bij ons achter in het bos te gaan wandelen. Dus rond 2 waren ze er en liepen we gezellig met z’n drieën en Molly en Jewel richting het bos. We gingen door het bos heen richting Maas en met een flinke omweg weer terug naar huis. Ger en José waren net gearriveerd om te helpen met een kast ophangen in de garage, dus dronken we gezellig buiten even koffie. Ik had niet gedacht dat we in deze tijd van het jaar nog gebruik zouden maken van de palletbank, maar het werkte wel ideaal.

Harry Potter filmavond

Harry Potter

’s Avonds kwamen Jill en Kevin. Maandag was iemand op het idee gekomen om een Harry Potter filmavond te doen en daarop borduurde Kenneth door met een sleepover. Dus zaterdag was het zover. We gingen samen gourmetten en daarna hielden we een Harry Potter filmavond met sleepover. Kevin heeft niet veel meer gezien ’s avonds, die rook het luchtbed en viel zo in slaap. Maar wij hebben wel Harry Potter en de Steen der Wijzen gekeken en een gedeelte van Harry Potter en de Geheime Kamer. Daarna was het tijd om te slapen.

Omdat we met z’n allen in de woonkamer lagen konden we ’s ochtends ontbijt op bed doen. Ik maakte een klein ontbijtbuffetje en zo aten we ons ontbijt terwijl we Harry Potter en de Geheime kamer afkeken. De tijd vloog voorbij! Jill en ik wandelden met Jewel en daarna besloot Kenneth de boel op te gaan ruimen. Jill en ik speelden nog even Animal Crossing, vervolgens deden we de afwas en toen kwamen Ger en José. Ger hielp ons met een lamp verschuiven en Kenneth ging nog even Jill en Kevin helpen met de stoppenkast. En zo was de zondag ook vliegensvlug weer voorbij.

Qua werk was het een hele pittige week, maar voor de rest was hij gezellig. Ik hoop dat de week voor jou ondanks alles ook fijn was. Ik wens je een mooie week!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  oktober 19, 2020 / 6:00 pm

  Werk en ontspanning hebben mekaar toch wat afgewisseld. Het was weer een heel andere week dan anders. Wij hadden een tamelijk stille week, maar wat wil je nu. wij zijn ook tevreden. Jij ook weer een mooie week, de kop is er al weer af. Voor nu een fijne avond en groetjes van opa en oma xxx

 2. oktober 21, 2020 / 1:18 pm

  Wat heb je een drukke, maar heerlijke week gehad! Super goed dat je van te voren even rustig aan deed, om zo optimaal je drukke week in te gaan.

  Leuk overzicht Kelly! Psst. wij zijn ook echt enorm fan van Harry Potter. We mogen het niet meer zien tot kerst, want dan houden wij een marathon haha. <3

  Liefs
  x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: