2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #5 ik word ouder en appen met Olaf

&Zus update #5 ik word ouder en appen met Olaf

De laatste week van januari zit erop! Februari is begonnen, maar ik wil toch nog even terug kijken op een hele leuke week. Zo realiseerde ik mij dat ik echt ouder word, maar dat bepaalde dingen ook steeds jonger beginnen. Verder kwam Fortuna ruimschoots aan bod en speelden we spelletjes.

Je weet dat je ouder wordt als..

ouder
Happy birthday to hugranddad! Maandag was pap jarig en dat verdiende een foto!
ouder
Blij mee!

Je merkt dat je ouder wordt als je enthousiast wordt van huishoudelijke artikelen! Maandag ging ik in plaats van te sporten met Jill even langs de Action. Ook heel leuk! Jill maakt namelijk in opdracht van Kenneth een muurschildering en daar had ze natuurlijk wel alvast de spullen voor nodig om wat proefschetsen te maken. Ik nam daarentegen leuke huishoudelijke producten mee! Zo kocht ik een braadpan (eindelijk!) om hachee te kunnen maken. Een prullenbakje voor op het aanrecht, milieu afvalzakjes en een hele handige deksel voor op pannen. Voorheen gebruikte ik altijd de deksel van de wokpan, maar dat was zo’n gedoe. Dit is ideaal. En ik nam ook wat peer chips mee, want die vinden Kenneth en ik allebei best lekker. Oh en ik vergeet bijna mijn thermolegging! Alleen werkt hij niet echt.

ouder
Hier ben ik het meest blij mee!

Sporten heb ik uiteraard donderdag ingehaald. In mijn uppie met als beloning nog heel even knuffelen met Olaf bij papa en mama. Zo gezellig!

Lekker lui

Noa veure Fortuna

ouder
Knuffeltijd!

Fortuna Sittard was afgelopen week ook genoeg in beeld. Waar we niet afgelopen dinsdag, maar de dinsdag ervoor thuis bleven vanwege de mist, kregen we nu de kans de rest van de bekerwedstrijd af te kijken. Als een soort beloning dat we onszelf niet gek hadden gemaakt en nu veel meer op ons gemak die kant uit konden. Ook al was het maar voor ongeveer een uurtje! Het was een spannende wedstrijd en uiteindelijk verloren ze helaas net voor de verlenging werd uit geblazen. Zuur!

Even een middagslaapje met een overgebleven poot

Zondagmiddag was het weer eredivisie tijd! Ze speelden tegen Heerenveen. Een wedstrijd die in het begin een fiasco leek te worden draaide zich na een half uur spelen om in een prachtig duel. Ze waren aan elkaar gewaagd, maar Fortuna wist uiteindelijk te winnen  met 2-1. Een prestatie die enorm welkom was. Het werd dan ook een feestje op de tribune!

Appen met Olaf

ouder

Jong geleerd is oud gedaan? Of dit is gewoon het nieuwe tijdperk? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat Olaf heel handig is met de telefoon. En dan met name met de Youtube app! Maar nu had hij het toch gevonden. Jill en Olaf begonnen me te appen. Hilarisch! Eerst met letters, vervolgens geluidsfragmenten en daarna stuurden ze een filmpje. Nadat ik een filmpje had terug gestuurd wilde Olaf alleen nog maar tante Kelly kijken! Hoe geweldig wil je het hebben? Als ik ooit besluit het filmen terug op te pakken heb ik in ieder geval een fan binnen! Geweldig!

Kenneth die een reepje chocolade voor me mee brengt van het tankstation.

Spelletjes spelen

Iedere avond samen spelen
ouder
Kolonisten van Catan met gesloten kaarten.. Wat een gedoe haha.

De langzaam pittigere wordende werkweek kwam zaterdag eindelijk ten einde. Het volume van de post is toegenomen, iets wat zeker goed is, maar ook best zwaar. Zaterdag werkte ik een nieuwe collega in en daarna had ik eindelijk weekend! En die begon goed! Jill en Kevin kwamen ’s middags naar ons om wat te chillen en ’s avonds spelletjesavond te houden. Het was weer een gezellige boel. We speelden kolonisten van Catan en Monopoly empire. Ook probeerden we nog het spel ‘Uitstel van executie’, maar ik denk dat ik weet waarom hij nog geen 10 euro kostte bij de Cranenbroek vorig jaar. Wat een wazig spel!

Jongens, het is echt bedtijd!

Favoriete foto van afgelopen week

We kwamen zondag thuis van het voetbal en toen spotten we mama aan haar bureau. Druk bezig aan haar challenge voor Instagram! Omdat het er zo leuk uit zag probeerde ik nog even snel een foto te maken, maar toen had ze ons al in de gaten haha. Dit werd dus een hele spontane, maar ook onwijs leuke foto. Alleen een beetje jammer van de auto! Maar goed, het is denk ik wel mijn favoriete foto van de week geworden. Mama terwijl ze bezig is met het geen wat ze het allerliefste doet!

Zo en dat was alles weer. Ik ben weer wat ouder en wijzer geworden zullen we maar zeggen. Het was geen makkelijke week, maar het had genoeg highlights! Word jij ook zo vrolijk van huishoudelijke spullen bij de Action?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 4, 2020 / 12:04 pm

    weer een mooie blog en ook heel mooie foto’s. De laatste foto met mam, was even een zoekplaatje, maar wel heel mooi, de auto maakt het juist apart. En appen met Olaf, geweldig toch, hij groeit er mee op.
    Een koude dag, gelukkig is het droog geworden. Fijne dag verder en een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: