2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #6 een hectische week

hectische week

En dan ben je zo weer een week verder! Afgelopen week was wel weer hectische week te noemen. Zo was het druk op het werk, had ik heel veel knuffels met Jewel en ging ik weer eens met de trein naar Venlo!

Weer ruim 17 uur bezorgd

hectische week

Het was weer lekker hectisch op het werk. Veel post, lang leven de Kampioen.. en gewoon ook veel uurtjes door man tekort. Voordeel van dit is wel dat je het uiteraard terug ziet aan je loon en ik af en toe wat mooie uitzichten mee kon pakken. Zo hebben we een wijk die ze eigenlijk beter een scooterwijk konden maken, maar je koerst er wel mee door het bos en dat eindigt dan met een uitzicht op het dorpje Kessel. Dat blijft mooi!

Een soort Bij Zus filmpje

Tijdens het etentje met Aranka hadden we het over vloggen en filmpjes maken. Ik blijf het een uitdaging vinden om al sprekend in beeld te komen. Zij zei tegen mij, anders begin je klein en doe je het op instastories. Dinsdag trok ik de stoute schoenen aan en maakte ik zo’n story! ’s Avonds besloot ik mezelf nog een tikkeltje meer uit te dagen en maakte ik een soort Bij Zus filmpje. Ik filmde in de supermarkt hoe ik een pakje thee pakte en een pak koekjes, om vervolgens thuis thee te maken en al lezend op te drinken. “Op de thee Bij Zus!”. Ik was er stiekem enorm trots op!

Heel veel knuffelen met Jewel

hectische week

We merken dat Jewel ouder wordt, natuurlijk is en blijft ze nog steeds een pup, maar er komt meer rust in. Steeds vaker komt ze met je knuffelen, tegen je aan liggen of gooit ze zich op haar rug om gekriebeld te worden. Zo gezellig! Ook tikte deze dame zondag 8 september de 9 maanden aan. 9 maandjes alweer! Ik blijf erbij, we boffen zo enorm met zo’n mooie woef. Neemt niet weg dat ik soms baal dat we geen behang hebben. Zo heeft ze het zich in haar bolletje gehaald om heel de tuin om te ploegen tot ze een beestje dat ze heeft gespot heeft gevangen. En toen ik met haar op zondagochtend langs de tattooshop van haar fokker liep begon ze me een partij te piepen en te hengelen bij de deur. Ze is ze absoluut niet vergeten en soms is ze er gewoon heilig van overtuigd dat ze dan daar zijn. Maar lieve schat, ook zij hebben weekend!

hectische week

Even in Roermond langs

hectische week

Donderdagavond reed ik even naar Roermond. Ik bracht een bezoekje aan de bieb om boeken te halen voor mij en Jill. En daarna haalde ik nog wat kleine boodschappen bij de Jumbo. Terug richting de auto liep ik weer over de roerkade en maakte ik weer wat foto’s. Het blijft een mooi plaatje! Ik bracht de boeken naar Jill en dronk nog even wat bij papa en mama. Altijd fijn om even daar te zijn. ’s Avonds kregen we bezoek van een nachtvlinder, die wij oma Annie noemen, bijzonder, want het was een grote en ik had haar lang niet meer gezien.

Weer eens met de trein

Vrijdag had ik een lange werkdag, een met veel paniek ook. Mijn fiets kraakte alsof hij zo weer kapot kon gaan en ik had het ontzettend druk. Ik wilde voor 3 uur ’s middags weer thuis zijn en in het begin leek dat absoluut niet haalbaar. Kenneth suste me via de app en uiteindelijk was ik iets voor 3 weer thuis! Waarom persé 3 uur? Om 5 uur fietste ik richting station en dan was Jewel weer even lekker vrij geweest. Gelukkig was Kenneth onderweg naar huis, dus was ze maar even alleen!

Ik ging met de trein naar Venlo! Michelle en ik hadden afgesproken om weer eens te gaan uiteten en dat was een goede zet. Het was gezellig, we hebben goed bij kunnen kletsen en het eten was enorm lekker! 2 uurtjes later zette Michelle me weer terug af op het station en ging ik met de trein weer terug. Blijft toch wel handig, die trein.

Leuke dingetjes voor in huis

Zondag, laat in de middag, besloot ik nog even naar de Action te rijden. Ik wilde graag een fotolijst hebben voor in de keuken en Kenneth had fotopapier nodig. Uiteindelijk kwam ik nog met wat herfst decoratie thuis en wat andere kleine dingen. En, een zout en peper molentje voor in de keuken! Heerlijk om zo even in de winkel te snuffelen en even te rijden met de muziek op 20. Soms heb je dat namelijk even nodig!

hectische week

En zo was de week voor ik het wist voorbij. Vandaag staat er niks bijzonders op de planning. Ik wil graag een boek lezen, 4 blogs schrijven en aangezien mijn decoratie vingers nog steeds kriebelen ga ik misschien toch nog even naar de Action voor project vensterbank! Even rustig aan na zo’n hectische week. Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 9, 2019 / 6:46 pm

    Dat is weer een leuk weekoverzicht. Toch ontspanning naast je werk. En er kwamen weer mooie foto’s voorbij. Het zicht op Kessel is ook heel mooi. En Jewel al 9 maanden, zij onthoudt ook goed.
    Een heel fijne avond Kelly, liefs van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: