2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #6 een kleine blessure en puberperikelen

blessure

Wat kan een week lang duren wanneer je je verheugd op een dagje extra weekend en daarmee ook een dagje uit. Ik mocht veel werken, had last van een soort van blessure en had een harige puber met issues. Ik neem je mee door afgelopen week!

Een kleine blessure

blessure
Wat een outfit zo

In het kader van “anders zonde van mijn geld” probeer ik iedere week toch wel naar de sportschool te gaan. Maandag was de enige dag dat ik kon, dus ging ik met papa mee die kant uit. Alleen was ik een dingetje vergeten.. Mijn sportschoenen! Die lagen dus nog bij papa en mama in mijn sporttas op de eettafel. Chips. Ik besloot gewoon op mijn normale schoenen te gaan sporten, dat was niet bepaald makkelijk en dat het niet slim was werd dinsdagochtend bevestigd. Het gevolg was dat ik een lichte blessure aan mijn been op liep.

Ruim 13 uur bezorgen in 4 dagen tijd

Die lichte blessure achtervolgde mij de hele week. Dinsdag moest ik gelukkig nog een nieuwe collega inwerken, maar voelde ik de pijn aan mijn lies en onderrug. Woensdag had ik een pittige werkdag en voelde ik me daarna gesloopt. Donderdag begon mijn been te vervelen, maar was de hoeveelheid werk nog te overzien. En vrijdag heb ik 1,5 piekwijk gelopen met een been alsof ik continue tegen een betonblok aan het schoppen was. Heftig! Maar ik moest en zou doorgaan, zodat ik zaterdag gewoon naar Parijs kon. Al was het om op een bankje de hele dag naar de Eiffeltoren te kijken. Maar met wat hulp van sportgel kwam het helemaal goed en had ik er in Parijs geen last meer van.

Hmm zo lekker met shortbread koekjes

Maar om de positiviteit in de week te houden beloonde ik mezelf wel regelmatig na zo’n dag. Zo maakte ik precies de dag voor Wereld Nutella dag een warme chocolademelk van Nutella. En ik wist niet eens dat het Wereld Nutella dag was! Dus dat had ik mooi getimed met betrekking tot foto’s maken voor mijn instagram.

blessure
Een magisch plaatje

En natuurlijk had Jewel ook haar beweging nodig, dus maakte ik met haar de nodige kilometers naast het werk. Toen ik woensdag al een flinke wandeling erop had zitten kwam ik oma tegen en die gaf mij de tip om even naar de Maas te lopen. Die was namelijk flink gestegen en het zag er heel mooi uit. Er was geen woord aan gelogen, want het zag er echt uit als een schilderij. Heel mooi!

Zo baas, zo hond

blessure
Lui met lui haha

En terwijl ik ’s avonds druk bezig was met project Chocotijd en ook proberen Bij Zus wat stof tot lezen te geven hielden Jewel en Kenneth een “zo baas, zo hond” momentje. Een hele relaxte avond eigenlijk!

Ze kan zo lief kijken

Maar voor de rest heb ik mijn handen vol gehad aan onze dame. Soms vergeet je dat die grote woef van binnen nog heel klein is. En met haar bijna 1,5 jaar begint ze nu echt goed te puberen. Ze lijkt soms gewoon doof voor wat we zeggen. Ze doet precies wat niet mag en zo sta je in een huis vol met schuimsnippers omdat ze een kussen heeft gesloopt. Um ja, bedankt Jewel! Maar echt straffen heeft dan ook geen zin meer, dus ruimde ik de boel op in de hoop dat ze het dan zelf ook weer zou vergeten. Ze is echt lekker puberaal, maar daar komen we ook wel weer doorheen. Veel trainen, spelen en onze band opbouwen met als doel dat ze niet meer het gevoel heeft de baas te moeten zijn.

Haar nieuwe knuffie die dezelfde dag al voor een deel leeggeplukt was

Hi Parijs!

Wat een beauty van staal

Het hoogtepunt van afgelopen week was zonder twijfel Parijs. Ik heb er weken naar uitgekeken en voor ik het wist was het voorbij. Zo vreemd! Als een klein meisje jaagde ik tussen alle grote mensen door, of beeld jezelf gewoon Ratatouille in terwijl hij ongezien eten probeert te scoren. En ik heb van ieder moment genoten. Ik kan ook niet wachten tot we nog een keer gaan en weer andere dingen gaan bekijken. Komt misschien ook omdat we net als duizenden anderen gewoon echt gezellig samen de dag door brachten. Dat soort dingen doen we niet gauw en dan waardeer je het nog meer als het een keer wel is!

Zondag ben ik natuurlijk nog bij papa en mama geweest om te vertellen over Parijs. En zo was de week die aan het begin mega lang duurde voor ik het wist alweer voorbij! Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

3 Reacties

 1. Ans v zantvoort
  februari 12, 2020 / 9:50 am

  Wat leuk die foto’s en verhalen van Parijs, wij hebben zo’n dag ook lang geleden gemaakt met Ger , heel veel gr van ons

 2. José
  februari 12, 2020 / 10:22 am

  In Parijs ben ik nog nooit geweest. Maar oppassen op Jewel was ook heel leuk. Gelukkig hebben jullie het fijn gehad. Gr xxx

 3. oma
  februari 12, 2020 / 6:14 pm

  Weer mooi om te lezen, Kelly. Ook heel mooie foto’s. Vooral fijn, dat de dag Parijs geslaagd is. En gek dat het leven dan weer gewoon door gaat. Fijne avond, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: