2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #7 deurverkoper, plantraining en dogwash

deurverkoper

Februari vliegt voorbij! We zitten alweer over de helft en ook afgelopen week was gevuld met allerlei dingen. Een vervelende deurverkoper, of ja eigenlijk collectant. Ik won een super toffe plantraining en ik ging verder aan mijn project. Ik neem je mee door alle foto’s en avonturen.

Met Jewel naar the dogwash

Op het moment is Jewel een grote los harige haarbal. Iedere dag stofzuigen is geen overbodigheid, want het is niet bij te houden. De vorige keer dat ze het had gingen we met haar naar de dogwash in Maaseik en was ze er met een weekje vanaf. Dus besloten we afgelopen maandag dat weer met haar te doen. Gewapend met Jill die wel mee wilde en een shampoo van mama gingen Kenneth, Jill en ik de strijd aan. Of ja, Jill en Kenneth vonden uit welke stemmen de dog wash had en deden het entertainment terwijl ik haar deed wassen.

Ze was zo zielig..

Alleen heb ik waarschijnlijk de shampoo niet goed genoeg verdund, dus een paar dagen later had ze wat schilfertjes op haar rug en jeuk. En nog steeds verhaard ze behoorlijk. Maar om een beetje voorzichtig te zijn met haar gevoelige huid aaien we het er uit met een handschoen en soms met de hand. En gelukkig is er nog de behoorlijke wind die helpt!

Vervelende deurverkoper

Woensdag was ik aan het werk aan mijn project toen de deurbel ging. Het bleek een goed gemutste verkoper voor een goed doel. Officieel is het collectant, maar met de manier waarop de beste man mij over probeerde te halen was het een verkoper. Het was een collecte om eenmalig 10 euro te betalen voor een goed doel. Het zou pas aan het einde van de maand worden afgeschreven en daarmee zou ik een kindje helpen. Dus ik was al vlug aan het rekenen, maar een tientje is en blijft voor mij een tientje. Het is te overzien was wat ik zei toen hij vertelde hoe of wat.

deurverkoper
Nooit gedacht dat ik dit zou doen, maar het voelt veel beter. Dag deurverkoper!

En dat had ik beter niet kunnen doen, want toen ik tegen sputterde om het formulier in te vullen bleef hij daar op terug komen. Ik vroeg hem of ik het niet zelf kon doen, maar hij zei “ja het kan, maar we weten allemaal dat het dan niet meer gebeurd en dat ik hier ook eigenlijk niet voor niks sta..”. Héél vervelend. Gelukkig was Kenneth al thuis en boven, dus toen hij in de gaten kreeg dat ik er niet vanaf kwam, kwam hij me redden. En toen was de beste man zo weg! En had ik vliegensvlug een kleine plaatje onder onze deurbel geplakt. Nóóit meer!

Allerlei soorten weer gezien

Ik zal echt niet de eerste zijn die er over schrijft, maar wat hebben we een weer gehad zeg! Jeetje mina. En vooral op het werk was het heftig. Flinke wind maakt het absoluut niet makkelijker om te bezorgen. En neem daar flinke regenbuien bij en het is bijna niet te doen. Toen ik van de week na het werk nog even bij papa en mama was, kwam er een hagelbui over het dorp heen en het leek alsof er sneeuw was gevallen. Heel apart!

deurverkoper
Verse warme appeltaart van Jill. Delicious!

Structuurjunkie plantraining gewonnen

YES!

Terwijl ik bij papa en mama was kreeg ik een felicitatie berichtje van een oud klasgenoot, iets wat ik even niet helemaal begreep. Maar toen ik dus nog een keer goed keek zag ik dat ik getagd was door Laura Brijde. Ik had via haar Instagram account meegedaan aan een winactie van Structuurjunkie! Je kon namelijk een plantraining winnen en dat klonk voor mij als muziek in de oren, dus ik deed mee. En ik was een van de 10 gelukkige die had gewonnen! Ik was zo,zo,zo blij! Eindelijk leren om meer structuur te brengen in mijn eigen planning. De eerste les heb ik gehad en was heel inspirerend en enthousiasmerend. Aan het eind van de rit zal ik een review schrijven.

deurverkoper
Zoef de haas

Bloemetjes voor Valentijnsdag

deurverkoper
Een mooi bloemetje als je het mij vraagt

Vrijdag was het Valentijnsdag, een dag die ik eigenlijk altijd zie als een hele commerciële dag. Maar sinds een paar jaar krijg ik iedere Valentijnsdag wel iets. Dit jaar heb ik weer een prachtige bos bloemen gehad en daar ben ik heel blij mee! Ik vind het zo gezellig om in huis te hebben en als je zo’n bosje krijgt voel je je toch heel even speciaal. Ik heb op mijn beurt een doos met chocolaatjes gekocht en zijn favoriete aftershave. Oh en als avondeten maakte ik nachos, iets wat we allebei graag eten!

Mijn andere meer harige valentijn!

Druk bezig met Chocotijd

De weekboodschappen van afgelopen zondag

In de tussentijd van alles heb ik ook weer een project opgepakt! Weten jullie nog dat ik vorig jaar Chocotijd bedacht? Nou, dat liep niet helemaal lekker. Ik had het zo druk met een weg te vinden in Bij Zus draaien, post bezorgen, het huishouden en een puppy opvoeden. Oh en vergeet mijzelf niet. Dat was al een hele uitdaging haha. Maar goed, ik heb besloten dat ik opnieuw met Chocotijd aan de slag wil en at the moment ben ik druk bezig met het bouwen van de website en ben ik in afwachting van het nieuwe logo! Dus een gevalletje to be continued.. Maar mocht je meer willen zien en op de hoogte willen worden gehouden.. Dan verwijs ik je graag door naar de Facebook pagina en/of Instagram pagina!

Op naar een nieuwe week met hopelijk minder wind, werken aan Chocotijd, meer productiviteit en een betere planning. Heb jij al eens zo’n vervelende deurverkoper meegemaakt?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    februari 18, 2020 / 6:49 pm

    Bij die collectant heb ik een raar gevoel. Waarschijnlijk klopt het niet. Nog nooit mee gemaakt.
    Leuk dat je aan die training mee doet. Succes met alles, je bent behoorlijk actief!
    Een fijne avond, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: