2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #8 Welkom lieve Molly

Molly

Het was wat stil op de blog, vrij logisch, want ik ben mezelf weer een beetje voorbij gefietst. Kenneth was ziek thuis, waardoor ik meer kon werken, maar ook meer van huis weg was voor allerlei andere dingen. Het mooiste van afgelopen week was dan ook de komst van Molly!

Niet lekker in mijn vel

Maandag bakte ik een bananenbrood!

Afgelopen week was niet mijn week. De laatste tijd heb ik iets te veel “Ja, doe ik!” gezegd, waardoor ik mezelf afgelopen week tegen kwam. En natuurlijk werkt daar het wat sombere en winderige weer aan mee. De wind is als postbezorger echt een van je vijanden, want het maakt het werk veel zwaarder en vermoeiender. Ik had de puf niet om na het werk nog voor Bij Zus te gaan zitten met als gevolg dat ik ’s avonds weer balend op de bank zat. Het is een vicieuze cirkel waar je uit moet stappen en dat kost wat moeite. Kenneth gaf me de tip om er bij na te denken dat ik geen robot ben. Ik moet kijken naar wat prioriteit heeft. En mama gaf me de tip om er geen moetje van te maken. Ik moet plezier houden in wat ik doe en daar heeft ze eigenlijk ook helemaal gelijk in.

Erg lekker, zeker met een laagje pindakaas of jam!

Heel veel op pad

Het Jewel leven, baasje ziek op de bank, Jewel ook in relax modus

Kenneth was vanaf dinsdag met de griep thuis. Heel sneu, het ging van liggen naar even zitten en weer liggen. Hij moest echt op een hele rustige manier de dag doorbrengen. Maar het feit dat hij thuis was gaf mij wel weer de ruimte om op pad te gaan!

Onze paashaas, na 3 jaar eindelijk gekocht!

Maandagmiddag was Kenneth nog niet thuis, maar ging ik toch even op pad. Ik ging met Jill naar de Action. Ik haalde een paashaas voor op de vensterbank en wat andere huishoudelijke dingen. Dinsdag had ik er werk bij genomen, maar was ik ’s middags gewoon thuis. Woensdag had ik er nog een halve piek wijk bij genomen en was ik langer onderweg. En na het werk ging ik door naar Roermond om met papa te gaan sporten.

Vrouwtje, ik wil nu lopen!

Donderdag viel het werk mee, waardoor ik met Jewel richting de maas kon. Onderweg kwam ik oma tegen en omdat ze wat problemen had met de computer besloot ik na de wandeling even te gaan helpen. Vrijdag was mijn voornemen ’s middags thuis te zijn, maar omdat ik medicijnen moest halen voor de carnaval reed ik na het werk weer naar Roermond. Medicijnen halen voor Kenneth en mij, boodschappen doen en toch nog een kleine pitstop bij mijn ouders. Ik wilde namelijk een kleine verrassing achterlaten voor Jill, maar die verrassing mislukte, want ze was thuis.

Zoek onze fluff!

Onze lieve Molly

molly
De lieve kleine Molly met haar knuffelbeertje

En toen was het gelukkig zaterdag! Op zaterdag had ik me enorm verheugd. Na het werk moest ik namelijk door naar Roermond om op Mambo te passen. En niet zomaar voor de lol. Nee, nee. Papa, mama en Jill waren Molly halen! Toen ze thuis kwamen stonden Mambo en ik ze op te wachten. Niet dat Mambo daar tegenwoordig nog veel van mee krijgt, want ze is een bejaarde sok die doof en blind is geworden.

molly
Wat een beertje he?

Maar goed, Molly maakte haar intreden in onze familie! Een hele lieve sociale Zwitserse witte herder puppy! Ze kwamen binnen, vond het wat spannend, maar na een bakje brokken kwam ze al langzaam los! Overal snuffelen, met een veel te schattige huppelpas naar je toe komen en iedereen hallo zeggen. Zo zoet! Pap en mam kwamen ook kijken, wat heel leuk was. Kenneth kwam iets later binnen. En niet veel later waren Mandy, Jordy en Olaf er ook. De enige die ontbrak was Kevin, maar goed die zit in Oostenrijk te genieten, wat ook belangrijk is. Ze begroette iedereen en nestelde zich daarna bij Jill tussen de benen. Heel schattig! Ondertussen amuseerde ik me nog even met Olaf. Eerst puzzels maken en daarna gingen we een filmpje kijken op de bank!

molly
Zijn “jongens ik ben met serieuze filmpjes bezig” blik

Naast Mambo en Jewel mag Molly nu het clubje gaan versterken en ik verheug me enorm op de lol die Molly en Jewel gaan hebben. Ik vind het in ieder geval ontzettend leuk dat er weer een nieuw ras aan de familie is toegevoegd. Nu hebben we het Engelse cocker spaniel sokje, een lieve puberale wolf en een schattig herder pupje.

molly
Ik smelt!

Een dag met familie

Een goed begin van de zondagmorgen..
Godzijdank had ze de batterij met rust gelaten..

Zondag was de dag ook goed gevuld! Ik ging bij oma langs voor haar 80e verjaardag. En toevallig trof ik daar buiten papa en mama ook nog mijn uncle Dave en tante Til aan. Heel gezellig! En een tijdje later kwamen ook mijn neven en nichtje binnen. Zo had ik ze allemaal weer eens gezien. Een unicum, want dat gebeurt eigenlijk niet heel gauw meer! Lang leven het drukke bestaan met allerlei leuke en minder leuke verplichtingen.

Heerlijke chocolade taart bij oma en opa!

’s Middags gingen Kenneth, Jewel en ik naar pap en mam. Ome Ton en tante Ans waren daar en aangezien daar bijna hetzelfde voor geldt als voor mijn oom en tante vond ik het heel leuk om ze weer te zien! En tussendoor ging ik natuurlijk ook nog even bij Molly kijken.

Moe van het slopen..

En dat was afgelopen week weer. Molly was echt het hoogtepunt van de week. En hoewel ik sneu vond dat Kenneth ziek was, was het ook fijn om hem een paar dagen thuis te hebben. Nu is er weer een nieuwe week begonnen, mijn planning ligt klaar en ik hoop dat ik deze week weer wat beter in mijn vel zit. Ik heb in ieder geval nee op mijn hand geschreven om me te helpen herinneren aan dat ik deze week meer “Nee” ga zeggen. Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    februari 24, 2020 / 6:04 pm

    Inderdaad heb je elke dag behoorlijk “vol”. Het is werken, maar ook genieten, wat belangrijk is. We vinden het ook altijd gezellig, als je er bent. En Jewel uit z’n doen, als zij het vrouwtje niet ziet. Mooie foto’s! Een heel fijne avond, een dikke knuffel van opa en oma xxx

  2. Roos
    februari 25, 2020 / 2:14 pm

    Weer een geweldig verhaal over je belevingen. Het woordje “moeten” wat vaker uit je woordenboek schrappen, dat helpt. SUCCES met alles wat je nog verder gaat doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: