2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #9 een goed begin van oktober

goed begin

September was een puinhoop, maar de laatste dag was gelukkig erg gezellig! En met dat einde was er ook een goed begin gezet voor oktober. Genoeg werk, lunchen, winkelen, dierendag, de kapper, een mooie toon is gezet!

Tijd met mam en een fris kapsel

goed begin

Als er iets is waar ik van op kan laden is het tijd met mijn familie. Meestal krijg ik die tijd op maandag en zo ook afgelopen week! Mam en ik gingen samen naar Duitsland om wat dingetjes te halen voor onze vakantie en om even gezellig samen een frühstück te eten. Het zijn mijn favoriete momentjes met mam geworden, omdat je op die manier gewoon even lekker kan kletsen en zo elkaar ook weer iedere keer een beetje beter leert kennen. Niet dat we dat nog niet deden, maar het is toch anders dan wanneer de heren erbij zijn.

Van de mini’s die ik meenam maakte ik voor het eerst sinds tijden weer eens een filmpje en stiekem was ik er best wel trots op! Het is een heel simpel filmpje geworden, maar ik vond het onwijs leuk om te doen. En met dat gevoel van trots en de wil om verder te gaan met het persoonlijke plofte ik ook in de kapperstoel ’s avonds. Zodat ik weer wat meer fris en fruitig voor de camera sta. En oké, het lag ook aan het feit dat ik de tijd tussen papa en mama en Kenneth moest overbruggen. Kenneth was namelijk voor het eerst sinds tijden laat thuis. Maar het gaf me wel een gevoel van I’ve got the power! Dat die een paar dagen erna weer even verdween door het algoritme van Instagram is een ander verhaal, maar het begin was er wel!

goed begin

Een goed begin van oktober

Met het begin van oktober kwam de herfst ook langzaam in mij opborrelen. Op het gebied van eten dan, want qua weer was ik nog helemaal niet klaar voor alle regen die er nu al over ons heen is gekomen. Als postbezorger heb je daar namelijk een ontzettende hekel aan. Maar goed met dat gevoel smaakte mijn ontbijtjes van havermout met appel en kaneel heel goed. De smaak van filmpjes maken had ik ook te pakken en zo stond er ook op Chocotijd een filmpje. Maar nu van hoe ik mijn ontbijtje maak. Het werd weliswaar niet zo goed bekeken als mijn shoplog, maar leuk was het wel!

Het werk was heel fijn verdeeld, om de dag 2 beginnende met 1. Dus ik had 3 dagen met maar 1 wijk en dat was een heel fijn en rustgevend. Precies wat ik nodig had om een beetje in balans te kunnen blijven en tijd over te hebben voor andere dingen. Zo gingen we nu ook echt uit eigen initiatief sporten! Doordeweeks aan het einde van de middag een keer en op de zaterdagmorgen met pap. Wat ik overigens hilarisch vond, want sporten met pap had ik nog niet meegemaakt.

Dierendag werd echt dierendag

goed begin

Dierendag was ook echt dierendag! Jewel werd donderdagavond al verwend met een mooi speeltje en een worst van pap en mam. En ik kocht voor haar vrijdags een leuke bandana en een flos in de vorm van een bot bij de Hema. En voor mijzelf een kleine agenda, ik had tenslotte ook dierendag haha. Maar buiten dat had ik ook 2 collega’s onder het werk. Zo liftte een baby slak met mij mee en had ik iets verderop een krolse kat die mij de hele straat volgde. Heel gezellig!

goed begin

Doordat Kenneth vaker worst voor Jewel afsneed op het aanrecht begon Jewel de link nog beter te leggen tussen worst, aanrecht en braaf zitten om het te krijgen. Het gevolg is nu wel dat ze bij alles wat je doet bij het aanrecht ze of in de buurt is of heel braaf naast je gaat zitten. Onwijs schattig, maar soms ook echt niet handig! En ons dametje is trouwens sinds vorige week loops! Wat haar veel aanhankelijker maakt en stiekem vind ik dat best wel fijn. Onze puppy wordt een dametje! *slik* mijn puppy is dadelijk geen puppy meer!

Olafs 2e verjaardag vieren

goed begin

Het weekend was heerlijk! Ik had weliswaar een hele dag besteed aan werken en sporten. Maar daarna had ik wel tijd om lekker bezig te zijn in de keuken met het maken van snelle pizza wraps. En ik had zaterdagavond de tijd om bezig te zijn met bloggen en film kijken.

goed begin

Zondag was ronduit prachtig. We vierden Olafs verjaardag en dat was geweldig. Hij was net wakker toen we er waren, dus hij nam zich echt de tijd om wakker te worden. Maar daarna was hij ook gelijk los en speelde hij met alles wat hij had gekregen, deelde hij chips met omi en zag je zichtbaar het plezier! En in de tussentijd hadden we de grootste lol om het feit dat hij zijn oma, papa en oom de grond op had gekregen om een timmerbankje in elkaar te zetten. Je kan je wel voorstellen dat ik onwijs heb genoten!

En zo was er een week om. Een onwijs fijn en goed begin van oktober en ik hoop dat ik dit voort kan zetten. Het lijkt me zo fijn om een maandje even in wat fijner vaarwater te zitten. Alles komt goed, maar dit was toch top! Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 9, 2019 / 7:27 am

  Een blog die heerlijk weg leest. Wat vliegt een maand op die manier. Lol
  Keep up the good work meis xxx ❤

 2. oma
  oktober 9, 2019 / 8:42 am

  Het was weer leuk om te lezen, Kelly! Bijna elke dag is een verrassing voor je en er komen veel leuke gebeurtenissen voorbij (maar ook veel regen). Een heel fijne dag, groetjes en een knuffel van oma xxx

 3. Toos Delsing-Kock
  oktober 9, 2019 / 9:02 pm

  Een leuke blog om te lezen ik hoop dat er nog ontiegelijk veel van deze dagen maanden komen. Groetjes van uit de Gelderse Achterhoek

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: