2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&Zus update #9 een nieuwe hobby en de kleine sloper

hobby

Afgelopen week had weer genoeg op het menu staan. Jewel besloot nog steeds de kleine sloper uit te hangen. Jill en ik gingen naar Echt toe, ik bezocht de wedstrijd VVV Venlo – Fortuna Sittard. En ik reed nog naar Engeland en weer terug met mijn nieuwe hobby. Lees je mee?

Onze kleine sloper

Een goed begin van de maandag

Waar ik vorige week eindigde met het verhaal over de afstandsbediening ging deze ellende vrolijk verder op dinsdag. Maandag was ik het grootste deel van de dag thuis en toen ik naar opa en oma ging om te helpen hield ze zich gelukkig goed. Dinsdag besloot ze een poepschepje te slopen, woensdag had ze een doosje met een cartridge te pakken en donderdag sloten we de ellende af met het slopen van cd-roms. Dat was het toppunt. Ik haalde de bench weer terug naar binnen en toen ik ’s middags nog een keer weg moest ging ze daar in. Om vervolgens vrijdag toch maar weer eens op de camera te kijken en te zien dat ze het heel goed deed. Ze had haar eigen plekje in de kamer nodig. Niet dat ze er extreem veel gebruik van maakt, maar dat hij er staat is voor haar heel belangrijk.

Ik doe echt niks hoor vrouwtje..
hobby
Ik had een boekenbon gekregen en kocht er deze 2 top boeken van. Een boek over bloggen en Cordially Invited van Zoe Sugg.

Naar Bij Stox voor zalm huid

Helemaal happy met haar nieuwe konijnen speeltje

Woensdag kwam het idee in mij op om gedroogde zalm huid te gaan halen voor Jewel. Dat is namelijk echt een traktatie voor haar en ze is er meestal even zoet mee. Perfect dus voor als ik moet werken. Omdat ik Jewel niet nog een keer alleen wilde laten besloot ik haar mee te nemen. Jill wilde gelukkig ook gezellig mee, dus ik had wat handen meer bij me. In de winkel kwamen we van alles tegen, maar we besloten uiteindelijk een roze vogel mee te nemen voor Molly, een lange lap konijn voor Jewel en de zalm huid waar we voor kwamen. De gedroogde zalmhuid is nu goed om haar mee in de bench te plaatsen en te zorgen dat ze moe wordt en het even vol houd in de bench.

Jewel als ze aan het spelen is met het balletje. 9 van de 10 keer heeft ze dan iets van een speelgoed lapje in de bek.
hobby
Het leukste aan bloemen krijgen is er foto’s van maken!

Met Jill op bezoek bij Olaf en Mandy

De donderdag dat ik weg moest kwam omdat ik had afgesproken met Jill, Mandy en Olaf. Het komt nog maar zelden voor dat we echt met z’n vieren iets kunnen gaan doen. Dus toen bleek dat ik 1 dal wijk had en Mandy pas ’s avonds hoefde te werken zetten we alles op alles. En het slaagde! Jill en ik gingen naar Mandy en Olaf en samen reden we naar de stad van Echt.

Kijk dat snoetje!

Het was heel gezellig! Lekker snuffelen in de winkels, wat lekkers gescoord bij de Bakker Bart en vervolgens nog een paar kleine boodschappen bij de Jumbo. Na een uurtje waren we alweer terug bij Mandy en Olaf waar we de gebakjes aten en nog even genoten van hoe Olaf heerlijk aan het spelen was. Het was weer genieten hoor en ik kwam er met een heel warm gevoel van terug. Dat ik daarna een kleine kater had van het gedonder met Jewel en het feit dat het voorbij was laten we achterwegen. Don’t cry because it’s over, smile because it happened !

Dit roodborstje kwamen we tegen met wandelen. Zo mooi!

Een nieuwe hobby erbij

Vrijdag kwam ik na het werk niet helemaal lekker op gang. Ik had ook eigenlijk een middag gepland om te gaan sporten, maar dat besloot ik niet te doen. Bij het idee voelde ik mij niet goed, want dan was Jewel weer alleen en dat wilde ik niet. We gingen een flink eind wandelen, we kwamen de wolf weer tegen waar ze heerlijk mee speelde en daarna wilde ik thuis gaan bloggen. Van bloggen kwam het niet, maar ik kwam wel op het idee om Euro Truck Simulator 2 te starten. We hadden toch het stuur beneden staan en het leek me leuk om er een nieuwe hobby bij te hebben die toch net iets anders is als al mijn andere hobby’s.

hobby
On the road!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik kreeg alleen niet het stuur aan de praat, dus toen Kenneth op weg was naar huis had ik gelijk een klusje voor hem. Het bleek een stroomkabel te zijn die we kwijt waren, maar met een laptop kabel deed hij het ook, dus we hadden geluk. En sinds dat moment heb ik al aardig wat leuke ritjes gemaakt. Vrijdag reed ik nog verschillende ritjes naar Engeland en weer terug, waardoor ik met een lening mijn eigen Scania kon kopen. En zondag heb ik mij ook een hele tijd vermaakt met allerlei ritjes en nieuwe lampen en dergelijke kopen voor de vrachtwagen.

hobby
Hey you!

Weer even in Venlo voor VVV Venlo – Fortuna Sittard

hobby
Voorin in de bus, de leukste plek die je kan hebben qua uitzicht!

Zaterdag had ik buikpijn voor het werk. Het zou namelijk behoorlijk druk worden, maar het viel allemaal reuze mee! Er was wel meer post en ik was ook langer bezig, maar ik was niet zo laat klaar als waar ik bang voor was. En dat was maar goed ook, want rond 3 uur reed ik naar Roermond toe om daar mee te eten en vervolgens met papa naar Sittard te gaan. Er stond namelijk een avondje voetbal op de planning. Dit keer gingen we mee uit naar VVV Venlo. We hadden geluk, want er kwamen dubbeldekkers ons halen en we waren precies op tijd in de bus om voor in te zitten. Een heerlijke plek, want je kunt alles zien.

De wedstrijd zelf was een beetje dubbel. Het eindresultaat was 0-0. Positief hieraan is dat we een puntje mee terug naar Sittard hebben genomen. Negatief is dat het niet genoeg is voor de lijst en dat ze dus weer hun kansen niet hebben benut. Maar goed, ik hou me vast aan het positieve. Het is een punt, we hebben niet verloren en stel we zouden terug gaan naar de Keukenkampioen devisie, dan is dat ook goed. Fan ben ik toch en gaan zal ik ook.

Een frisse neus halen met Kenneth en Jewel op zondag. Geweldig!

En dat was het weer wat betreft afgelopen week! Zondag ben ik nog even bij papa en mama geweest. Papa had in een verwarmingsleiding geboord en ik had het gevoel dat ik even moest gaan kijken. Maar gelukkig is dat gisteren opgelost. Deze week staat er gelukkig niet zo heel veel op de planning. Misschien nog een keer sporten, ik ga weer wat ritjes maken en zondag naar de wandeling van The Dog Pen. Hoe was jouw week?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 3, 2020 / 12:58 pm

  onze week was totaal anders. Begon druk door een verjaardag. Dinsdag een smartphone gehaald, maar nog bijna niks mee gedaan. De meeste dagen was het weer ook niet goed om erop uit te gaan, fiets of lopen. En donderdag begon een virus te werken. Maar hopen dat het niet lang blijft hangen. Jij hebt weer mooie foto’s geplaatst, die van Jill met Ola is heel mooi. Amuseer je Kelly, groetjes oma xxx

 2. maart 3, 2020 / 8:13 pm

  Drukke week, maar fijn dat je eerder klaar was met werken! Leuke hobby trouwens. Af en toe gamen vind ik ook nog best leuk haha. 🙂

  Liefs
  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: