20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

&ZUS#168-#172 een werkweek die voorbij vloog

vloog

Zo het is weekend en er zit weer een werkweek op. Deze week vloog voorbij! Zo snel dat mijn hoofd het nauwelijks bij kon houden. Dus laten we maar gewoon rustig terug kijken.

Een groot voordeel aan mijn dagboeken is voor mezelf dat ik het redelijk kan bij houden. Nu houd ik tegenwoordig ook dagelijks “een mooie dingen van de dag” lijstje bij. Zo ben ik bewust bezig met alle positieve dingen en kan ik het een beetje bijhouden. De afgelopen week vloog voorbij en dan ben ik blij dat ik aan de hand van dat lijstje toch een beetje zicht krijg op mijn week. Deze werkweek en dus ook dit dagboek is trouwens van 14 mei tot en met 18 mei.

Het vloog voorbij

eindexamen

Afgelopen week zijn we vooral bezig geweest met inwerken op stage. Mij inwerken in de nieuwe taken die ik er na mijn stage bij ga krijgen. Dat doen ze stap voor stap met engelen geduld. Het is ontzettend leuk, een klein beetje spannend, maar we gaan ervoor. Mijn hele week stond daarmee in het teken en dat in combinatie met mijn eigen taken. Heftig, haha. Het was veel werk en iedere dag weer ploeteren om het goed te doen verlopen. Daarmee is de eerste grote “fout” ook een feit! Een fout die ook niet op te lossen is verder, maar het zij zo. Die zaken horen er helaas bij. Ik heb me dan nu ook voorgenomen een To Do list bij te gaan houden en ik heb er ook andere dingen van geleerd. En dat is waar stage voor is, leren, leren en nog eens leren.

Moe in de avond!

Met de drukke dagen die het werk met zich mee gaf was ook iedere dag helemaal gesloopt als ik thuis kwam. We aten relatief laat, waardoor ik sommige dagen eigenlijk amper aan iets voor mezelf doen toe kwam. Buiten dan op de bank hangen en of tv of Youtube filmpjes kijken. Maar echt voldoening geeft dat niet haha. Ook heb ik me maandag en woensdag druk bezig gehouden met het huis weer even op orde maken. Dat gaf wel voldoening. Zo hadden we maandag een erg leuk dekbed op bed liggen. En woensdag was de badkamer weer spik en span.

Dinsdag was een gezellige avond. Mijn neef had de sleutels van zijn huis gekregen en ik besloot spontaan even langs te gaan. Een heel mooi huis! En ik ben onwijs benieuwd naar het eindresultaat! Daarna reed ik nog even naar mijn ouders om wat af te geven. Ik kletste even bij en tegen tienen reed ik weer gauw naar huis.

Bijna weekend!

Donderdag waren Kenneth en ik allebei laat. Ik haalde nog boodschappen bij de Plus met als gevolg dat het alweer kwart voor 7 was toen ik ging eten. Daarna hing ik op de bank met mijn laptop. Het doel was wat examens verder aan te vullen, maar het lukte niet helemaal. Dus dat verschoof ik naar het weekend.Dat was het gelukkig bijna, haha. En toen was de avond zo om. Ik maakte wel nog even een pagina af van mijn Bullet Journal. Die met de tatoeage van Jive!

Vrijdagavond deed ik bewust amper wat. Ik kwam pas thuis om kwart voor 7. Kenneth had gekookt, dus ik kon zo aanschuiven. Top! En daarna plofte ik op de bank. Ik wilde graag een ijsje, dus ik liep nog even naar de winkel. Toen bleek de winkel zondag gesloten te zijn, dus verving ik het ijsje in een rijstpudding en haalde ik nog brood. Want ik had alleen wat muntgeld bij haha. En toen was ook weer de avond zo om.

Dat was de werkweek ! Ik ben heel benieuwd wat de volgende werkweek gaat brengen. Maar dat gaat goed komen. Eerst weekend, dus ik wens je een heel fijn weekend.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 19, 2018 / 12:11 pm

    Je zit nu in een drukke periode en je zou het liefst alles tot in de puntjes geregeld willen hebben, helemaal niet verkeerd, maar het vergt dan veel van je. Het grote voordeel is dat je, zo gauw je in dienst komt, niet voor verassingen komt te staan. Best fijn, Kelly. Wat dat betreft, ben je serieus en je gaat er voor. Een fijn lang weekend, geniet er samen van, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: