6   20
4   24
6   13
4   15
4   31
4   27
21   41

Disney film challenge

Leuk dat je kijkt op de Disney film challenge pagina. Hier vind je een overzicht van alle Disney films die ik heb gekeken. Wat ik er van vond deel ik met je door middel van sterretjes. Voor de aardigheid zal ik er nog even een kleine legenda bij geven die de betekenis van de sterretjes duidelijk maken.

⭐ = niet mijn ding.

⭐⭐ = ik denk niet dat ik hem nog eens zou kijken.

⭐⭐⭐ = het gaat wel, het heeft in ieder geval wel wat.

⭐⭐⭐⭐ = een leuke film, voor herhaling vatbaar.

⭐⭐⭐⭐⭐ = een mooie film, die ik met heel veel plezier heb gekeken en zo nog eens zou kijken.

disney film challenge

Overzicht van alle Disney films tot nu toe

 • Piglets big movie ⭐⭐⭐⭐
 • Princess and the frog ⭐⭐⭐⭐
 • Rapunzel ⭐⭐⭐⭐
 • Frozen ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Moana (Vaiana) ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Up ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Inside Out ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Finding Nemo ⭐⭐⭐⭐
 • Finding Dory ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Pirates of the Caribbean (allemaal) ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Enchanted ⭐⭐⭐
 • Muppets most wanted ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Cars ⭐⭐⭐
 • High School Musical ⭐⭐⭐
 • Hannah Montana: The Movie ⭐⭐⭐
 • Confessions of a teenage drama queen ⭐⭐
 • The Lion King ⭐⭐⭐⭐
 • Brave ⭐⭐⭐⭐
 • 26-12 Pooh’s lollifanten film ⭐⭐⭐⭐

Als je nog Disney films weet die ik zeker weten moet kijken, dan laat het me weten via de reacties hieronder. Ik wil sowieso nog Coco gaan kijken en volgend jaar The Incredibles 2. Maar ook films die ik vroeger heb gezien en me niet meer voor de geest kan halen..

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!