38   67
38   92
10   70
25   59
2   74
55   93
9   34

Over Kelly

Over Bij Zus Kelly

Welkom op Bij Zus! Mijn naam is Kelly en ik ben 27 jaar oud. Samen met mijn vriend, onze hond Jewel (een kruising tussen een Amerikaanse Akita en Husky x Alaskan malamute) en onze kameleon Jaapie woon ik in een gezellig dorpje aan de Maas. Ik ben zoals ze zeggen echt een typische Limburgse bourgondiër. Ik geniet enorm van tijd samen met mijn familie, lekker eten en gezelligheid.

In het dagelijks leven

Mijn vrije tijd

zonnetje

In het dagelijks leven vind je mij in mijn vrije tijd achter het bureau of in Roermond. Achter het bureau heb ik het druk met schrijven en tekenen. Zowel op papier als digitaal. In Roermond vind je mij bij mijn ouders, zusjes en neefje of bij mijn (schoon)mam. Ook ben ik gek op koken, winkelen, lezen, filmpjes kijken, Fortuna Sittard, wandelen met Jewel, reizen, rijden in mijn auto, meegaan met vriendlief op de vrachtwagen, muziek luisteren, mijn neefje en nog zoveel meer.

Eigen onderneming en parttime postbezorger

Verder ben ik fulltime eigenaresse van Bij Zus! Ik blog sinds 2014, maar sinds 2017 bestaat Bij Zus. Een blog waarmee ik je hoop te inspireren en amuseren. Je vind hier blogs over mijn dagelijks leven, alle gevoelens en emoties die de revue passeren, lekker eten, genieten van de kleine dingen, gezellige theevragen en meer. Het is een plek om herkenning te vinden, om even af te schakelen en met mij te gaan op avontuur naar een mindful leven. Iets waarin ik nog elke dag mag leren.

gewicht postbezorger


Naast mijn werk als blogger vind je mij ook parttime als postbezorger in onze woonplaats. Iets wat ik ook met heel veel plezier doe. Zo ben ik dagelijks onder de mensen, een vast gezicht in de wijk en beleef ik nog meer bijzondere avonturen.

Tekeningen in opdracht

Bij Zus tekent tekeningen

Verder vind ik het sinds kort ook héél leuk om in opdracht tekeningen te maken voor anderen. Zo heb ik al voor een bed & breakfast een tekening mogen maken, voor een babyshower en gewoon als tof accessoire voor in de studeerkamer. Wil je hier meer over weten, klik dan even hier, daar vertel ik meer over wat ik doe.

Hoe kwam ik op het idee “Bij Zus”?

Samen met mijn lieve neefje

Dat was eigenlijk niet helemaal mijn idee. Om het kort en bondig te houden, ik maakte lasagne voor mijn zusje op de 3e dag in de kraamweek. 2 weken later hadden we het erover dat je lasagne niet moet bestellen, tenminste niet bij ons in de buurt. Dus ik zei dan bel je 06-31zus op. En op dat idee borduurde mama naar de categorie “Recepten bij Zus”. En toen kwam ik op het idee om gewoon mijn volledige blog Bij Zus te gaan noemen. Nog geen 10 minuten later was de domeinnaam besteld en nog geen 2 uur later de social media kanalen. Als je er dan voor gaat, dan ook voor de volle 100% en goed! En zo ontstond dus Bij Zus, een verhaal dat van de hak op de tak gaat, net als mijn gedachte en ook mijn schrijfstijl.

Ik wil je heel veel leesplezier wensen en mocht je meer over me willen weten, raad ik je mijn social media aan. Op Instagram en Facebook vind je vrijwel dagelijks wat ik die dag heb beleefd!

Bij Zus staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder: 70514968

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: