Bij Zus Kelly

Welkom Bij Zus! Mijn naam is Kelly, 26 jaar oud en trotse zus van Mandy en Jill. In het dagelijks leven ben ik full time blogger voor Bij Zus. Kortom, ik ben dat type zus dat overal met de camera bovenop hangt, overal inspiratie in ziet, verhalen vind en graag dingen wil delen. Met zusjes, vriend, familie, op haar blog en haar social media.

Bij Zus

Ik ben niet alleen zus, ik ben ook nog vriendin, (schoon)dochter, schoonzus, tante en nichtje. En daar ben ik heel trots op! Verder ben ik ook nog het vrouwtje van Jewel, een kruising tussen een Amerikaanse Akita en Husky x Alaskan malamute en Jaapie de kameleon. Ook ben ik een onwijs trots vrouwtje geweest van Jive ( de enige echte Ballontraebay), mijn kleine allerbeste vriendinnetje, die we helaas op 26-01-2018 hebben moeten laten gaan. Haar vind je in de sidebar hiernaast, ze was mijn collega blogger en ze had de naam waar het allemaal mee begon.

Mij kun je het beste omschrijven als een echt familiemens dat geniet van alles wat los en vast zit. Misschien heeft dat ook wel te maken met het bourgondische in mij, dat krijg je als Limburger er bijna altijd gratis bij.

Naast mijn werk als blogger vind je mij ook parttime als postbezorger in onze woonplaats. Iets wat ik ook met heel veel plezier doe. Zo ben ik dagelijks onder de mensen, een vast gezicht in de wijk en beleef ik nog meer bijzondere avonturen.
In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendlief mee op de vrachtwagen, word ik vrolijk van schrijven, creatief zijn, koken, eten, winkelen, lezen, filmpjes kijken, Fortuna Sittard, wandelen met Jewel, reizen, rijden in mijn auto, muziek luisteren, mijn neefje en nog zoveel meer. Veel informatie in 1 keer hé ?! Ik ben het volledig met je eens, maar je leert me wel kennen hoor, gewoon hier Bij Zus. Als een soort van online zus!

Maar wat is “Bij Zus” nou?

Bij Zus is een persoonlijke blog, waar ik al mijn passies met je deel, je probeer te inspireren, je een doorsnee leventje laat zien, maar ook laat zien dat het heel belangrijk is te genieten. Van alle kleine dingen. Ik geef je mijn visie op alles wat me interesseert.

Hoe kwam ik op het idee “Bij Zus”?

Zo’n lasagne dus, met heel veel groente en gewoon lekker zelf gemaakt..

Dat was eigenlijk niet helemaal van mij. Om het kort en bondig te houden, ik maakte lasagne voor mijn zusje op de 3e dag in de kraamweek. 2 weken later hadden we het erover dat je lasagne niet moet bestellen, tenminste niet bij ons in de buurt. Dus ik zei dan bel je 06-31zus op. En op dat idee borduurde mama naar de categorie “Recepten bij Zus”. En toen kwam ik op het idee om gewoon mijn volledige blog Bij Zus te gaan noemen. Ballontraebay als Engelstalige blog en Bij Zus als Nederlandstalige blog. Nog geen 10 minuten later was de domeinnaam besteld en nog geen 2 uur later de social media kanalen. Als je er dan voor gaat, dan ook voor de volle 100% en goed! En zo ontstond dus Bij Zus, een verhaal dat van de hak op de tak gaat, net als mijn gedachte en ook mijn schrijfstijl.

Waarom nu “Bij Zus”?

Degene die mij vanaf moment 1 volgen weten dat ik al vele namen heb gehad. Ik vond mijn plekje steeds niet. Het is als steeds willen verhuizen naar een nieuw huis met het idee daar wordt alles beter. Bij Zus is eigenlijk de enige echte naam die makkelijk uit te spreken is, niet Engels en zij valt logisch uit te leggen. Neemt niet weg dat ik nog steeds trots ben op Ballontraebay, maar het is geen naam die blijft hangen. Die je kan onthouden, je kort het al gauw af. Dat doe ik zelf namelijk ook steeds meer. En na mijn 3e vakantie in Engeland wist ik zeker dat ik ook graag in het Engels wilde schrijven. En daar is Ballontraebay een mooie plek voor. Maar voor mijn gevoel hoort bij de manier hoe ik denk, de “kom maar bij mij manier” een Nederlandse naam. Met wat Limburgse gezelligheid! “Kom maar Bij Zus”, zo moet je het zien. Bij mij kun je aan wat anders denken, herkenning vinden, inspiratie op doen of gewoon even op de thee zijn. En nadat je zolang als je wilt bij mij bent geweest, je weer met een gezellig gevoel weg gaat.

Bij Zus staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder: 70514968

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: