2   22
6   22
4   26
6   13
4   15
4   31
4   27

Tekeningen

Naast mijn liefde voor schrijven is er in een oude passie nieuw leven ingeblazen! Mijn zusje Jill en ik volgden samen workshops van Paperfuel tijdens de Kreadoe’s in 2021. En sindsdien kan ik niet meer stoppen met tekenen. Ik vind het heel leuk om van een foto, of meerdere foto’s, een cartoonportret te maken. Maar ook vrij tekenen met een onderwerp vind ik erg leuk. Veel van mijn tekeningen deel ik op Instagram, met als gevolg dat ik al verschillende vragen voor een tekening heb gehad!

Mocht je meer van mijn tekeningen willen zien kan je altijd even op mijn Instagram @bijzus kijken.

En als je vragen hebt, of misschien ook graag zo’n tekening zou willen, stuur me dan gerust een DM via Instagram, een berichtje via de contactpagina of stuur een mailtje naar kelly@bij-zus.nl, dan beantwoord ik deze zo snel mogelijk.

In opdracht gemaakt

 • Bij Zus tekent tekeningen
 • digitale tekeningen procreate
 • digitale tekeningen procreate
 • digitale tekeningen procreate
 • familieportret cartoon tekening
 • digitale tekening familie
 • digitale tekening suus and kids

Eigen portfolio

 • werkelijkheid
 • tekeningen
 • Tekeningen bakker
 • tekeningen geboortekaartje
 • Cartoonportret ome Ton en tante Ans
 • Verjaardag Raychel
 • panda tekening september