4   16
16   68
10   43
2   36
8   61
6   36
2   29

Met een eigen foto een diamond painting maken

Diamond painting Harry Potter Fotocadeau

De zomervakantie staat voor de deur en dat is in mijn optiek reden genoeg om alle creatieve spullen weer uit de kast te halen. Of, als je net als ik de vakantie erop hebt zitten, deze op een unieke manier vast te leggen! Zoals bijvoorbeeld met een diamond painting!

Als ik een vakantie moet kiezen die ik graag nog eens zou over doen, dan is het die met Jill en Kenneth naar Engeland. Het is inmiddels 4 jaar geleden dat we daar waren. We hebben kilometers gelopen, het radiostation van uncle Dave bezocht én een bezoek aan de Warner Bros studio tour in London. Waar we de set van Harry Potter en de vuurbeker bezochten. Een dag en een vakantie met een gouden rand waar we het nog heel vaak over hebben.

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door Fotocadeau of het me leuk leek om één van hun nieuwe creatieve producten te testen. Een van deze producten is een diamond painting van een eigen foto. Jill en ik hebben diamond painting vorig jaar ontdekt en aan ons lijstje met hobby’s toegevoegd. Ik was er heel enthousiast over, maar ik had er zelf te weinig tijd voor. Dus besloot ik Jill te vragen en die zag het gelijk zitten. Ze wist ook al precies welke foto het moest worden. Zo gezegd, zo besteld! Of, ja, de keuze is reuze, dus het duurde even. Je hebt namelijk de keuze uit 21(!) formaten en ronde en vierkante steentjes.

Jill bestelde bovenstaande foto in de maat 90X60 en vierkante steentjes. Goed om te weten is dat er standaard een uitgebreid pakket bij zit met een diamond painting pen, schudbakje, pincet en wax. Met de basis kun je gelijk aan de slag. De verzending duurt ongeveer 14 tot 19 dagen, wat ik voor een gepersonaliseerde diamond painting vrij snel vind. En je kunt bij Fotocadeau ook terecht voor verschillende accessoires, waaronder een loep en sorteerdoosje. Je kunt de Diamond painting bakjes bekijken op Fotocadeau.nl.

Diamond painting Harry Potter Fotocadeau

Onze methode van diamond painting is om steeds een stukje folie weg te pakken en deze met steentjes te bedrukken. Zo blijft je werk namelijk mooi schoon en beschadig je hem niet snel. Zit het steentje iets verkeerd kun je hem met het pincet een beetje bijstellen. Mocht je snel een kleur willen zetten kan dat met bijvoorbeeld een roller. Maar wij zetten eigenlijk altijd de steentjes één voor één.

Diamond painting Harry Potter Fotocadeau

Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en Jill hoeft zich deze zomervakantie absoluut niet te vervelen. Een werk van 90X60 zijn stiekem heel wat steentjes. Maar het plezier van de weg er naar toe en het eindresultaat is geweldig!

Mocht diamond painting het nu niet voor je zijn, je kunt ook tekenen op nummer bij Fotocadeau bestellen! Hiermee kun je ook op een hele toffe manier (vakantie)herinneringen vastleggen. Heb jij al eens een diamond painting gemaakt? Ik ben benieuwd!

Liefs van hier!

Volg:

1 Reactie

  1. oma Tine
    juli 19, 2022 / 6:03 pm

    Ha Kelly en Jill, dit heb ik weer met veel interesse gelezen! Jullie zijn leuk bezig, eigenlijk zit het allemaal in de familie en dan samen sterk! De hobby’s zijn voor jullie en laat ons maar mee genieten! Ook heel fijn voor Jill met zo’n lange vakantie, heel veel succes en zet hem op!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: