4   28
4   27
21   40
5   17
9   32
0   21
13   33

De nieuwe producten die ik kocht op de KreaDoe 2023

Kelly gewinkeld bij Hobbyshop Online

De KreaDoe is ondertussen alweer bijna een week geleden en ik had beloofd mijn nieuwe producten nog met jullie te delen. Dat ga ik in deze blog doen. Per stand vertel ik wat ik er kocht. Bij de een wat meer en de ander wat minder.

Be Creative

Boek en pin Gouden Lijntjes, schetsboek Nienke Vletter

De eerste stand die we bezochten was die van Be Creative. We zagen dat Gouden Lijntjes al aan een tafel aan het werk, dus we vlogen de eerste keer door de winkel heen. Ik zag het sketchbook van Nienke Vletter met een hele goede aanbieding, dus die pakte ik gelijk mee. Zeker omdat Jill er ook zo enthousiast over is. Het boek van Gouden Lijntjes volgde erna en die lieten we signeren. Tijdens de boeklancering ’s middags kregen we nog de leuke Gouden Lijntjes pin.

Paperfuel

Producten bij Paperfuel, Karin Luttenberg, op de KreaDoe 2023. Dare to doodle journal, doodle kleurkaarten, muizen pin

De volgende stand was die van Paperfuel. Al van te voren wist ik precies wat ik wilde kopen. Een aantal van de producten die ze pas heeft uitgebracht. De Doodle your day journal, waarin je dagelijks je dag uit kan tekenen in doodles. Super leuk, ik moet er alleen nog mee beginnen. Ook de Doodle kleur kaarten nam ik mee. Want soms gewoon even alleen bezig zijn met kleuren is heel fijn. En de Spread love muizen pin ging ik ook in mijn spreekwoordelijke mandje.

Naast de producten volgden we ook de workshop ‘een realistisch oog tekenen’ met promarkers. Een hele leuke workshop met een resultaat om trots op te zijn. We hebben genoten van de workshop.

Hobbyshop Online en Tombow Europe

Ook een stand die we jaarlijks bezoeken is de stand van Hobbyshop Online in samenwerking met Tombow Europe. Nu draag ik de webwinkel sowieso een warm hart toe, want het is een Sittardse winkel en hij ligt op steenworp afstand van het Fortuna Sittard stadion.

Producten Hobbyshop Online tombow producten

Mijn oog viel gelijk op het doosje met Tombow Irojiten potloden. Jill legde me uit dat dit een serie van verschillende potloden is die je ook leuk kan neerzetten. Ik zag de pasteltinten en besloot mijn nieuwe verzameling daarmee te beginnen en de rest op het ideeën lijstje te zetten voor mijn verjaardag en de feestdagen.

Ook wilde ik graag weer de lijmroller meenemen. Het ziet eruit als een correctieroller, maar er zit dus lijm in. Super handig. En ik had geluk, want het was 1 lijmroller en 1 bijvulling gratis. Ik zag ook nog een ander soort lijm en dat ging per ongeluk ook mee. En een zwarte gum, op aanraden van Jill, want daarmee kun je goed kleur uitgummen.

Extra producten

Producten hobbyshop online, tombow europe en de goodiebag

Een van de leuke dingen bij deze stand is dat ze er wat extra’s bij doen. Zo kregen we een Tombow twintone marker los en bij de potloden kregen we een bullet journal en een slijper. Maar dat was niet alles, we kregen ook een goodiebag met nog verschillende fijne producten. Een witte fudenosuke brush pen, een mono drawing pen, mono smart gummen de Tombow ABT pro en een balpen.

Cricut stand

Cricut Joy Xtra met startersbundel en basis benodigdheden

En op het einde was er natuurlijk het moment dat ik de Cricut Joy Xtra met startersbundel en basis gereedschap meenam.

In de Cricut Joy Xtra startersbundel zit een zwarte Joy pen met fijne punt, de Cricut Joy Xtra lightGrip mat, Cricut Smart Iron-On in de variant elegance, Cricut printbare Iron-On voor lichte stoffen, Cricut transfertape, Cricut Smart Vinyl permanent in de variant classics, Cricut waterbestendige stickerset en een mini pelhaak.

Ik vind het vooral leuk dat er een waterbestendige stickerset bij zit. Die wil ik graag gaan testen. Inmiddels heb ik de Cricut wel geïnstalleerd en ook al iets zelf laten uitsnijden, maar dat ging niet helemaal goed door de grootte van de afbeelding. Die was te klein, dus we proberen het in het weekend nog eens.

Dat waren mijn KreaDoe 2023 herfsteditie aankopen. Een rib kwijt, maar ook weer een hobby rijker. En die hobby is misschien wel het belangrijkste. Op naar volgend jaar!

Veel liefs van hier,
Kelly

Bekijk voor meer updates mijn Instagram en Facebook.

Volg:

2 Reacties

 1. Tante Chris
  november 11, 2023 / 12:54 pm

  Weer een hoop nieuwe dingen aangeschaft Kun je weer vooruit knuf

 2. Martin Gansner
  november 11, 2023 / 3:48 pm

  leuk, dat jullie er zo van genieten en het is een heel mooie hobby, vooral in de wintermaanden!
  Succes en vooral: Geniet ervan!

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.