2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Inspired action! Een vision board workshop volgen

Workshop vision board maken Kelly Caresse Club

Dat moment dat je iets ziet en denkt ‘Yes, hier wil ik bij zijn!’, of ‘Dit wil ik doen!. Dan moet je doorpakken en ervoor gaan. Zo geschiedde dat ik in mijn inspired action momentje mij aanmeldde voor een workshop vision board maken en die magische dag wil ik delen.

Inspired action!

Inspired action, dat is eigenlijk wat er 17 februari gebeurde! Ik zag een post in de Kelly Caresse club voorbij komen waar Kelly mij in had getagd. We konden ons aanmelden voor een workshop Vision Board maken bij haar thuis. Iedere vezel in mijn lief riep ‘Jaaa!’. Dus, na even wikken en wegen, want je krijgt toch weer de “ja, maar..” gedachtes, vroeg ik verlof aan en stuurde ik een mailtje of ik mij onder voorbehoud kon aanmelden. Dat kon en zo geschiedde dat ik zaterdag in de auto naar Drunen zat om daar deel te nemen aan de workshop!

De dag zelf in een notendop

samen met Kelly Caresse workshop Vision board KC club

Het was mooi! Ik had me voorgenomen dat als ik binnen zou komen ik zou zeggen dat ik het heel leuk vond om haar eindelijk (ik volg haar al jaren!) eens live te ontmoeten. Maar, dat kon niet, want dat deed zij al! Zo leuk! Een knuffelde volgde en toen werd ik vrolijk begroet door lieve chowchow Niko.

Daarna druppelde iedereen langzaam binnen en ontstonden er in een ontspannen sfeer al hele leuke gesprekken! Niet veel later begonnen we aan de workshop. Kelly had voor ons een mooi vragen formulier opgesteld en we begonnen samen aan de eerste vraag. Nadat we deze hadden ingevuld mochten we allemaal 1 kaartje trekken uit de drie kaarten decks die ze had verspreid op een tafel. Maar had je het gevoel dat het er 3 moesten zijn, dan deed je dat!

zelfliefde kaartendeck

Ik trok bovenstaande kaarten en deze gaven mij een heel warm gevoel. De vlinder omwille van de boodschap, daarover wellicht later meer, maar ook om het feit dat het mij het gevoel gaf dat degene die ik mis in mijn buurt waren. De middelste, omdat deze goed past bij wat ik graag wil. En de linkse past mooi bij de onzekerheden die ik heb en de rouw waar ik mee worstel. Nadat we allemaal een kaartje hadden getrokken bespraken we deze en toen was er vliegensvlug één van de twee uur om.

Workshop vision board maken Kelly Caresse Club

We kwamen dus eigenlijk al niet meer uit met de tijd. We gingen gauw aan de slag met het maken van het vision board. Kelly had allerlei leuke spulletjes gekocht om te gebruiken en daarnaast lagen er grote stapels tijdschriften om te knippen en scheuren. We waren er uiteindelijk een uurtje of 3 zoet mee. Ondertussen werden we lief verzorgd met allerlei lekkers en drinken en hadden we het over dingen omtrent zelfliefde. En aan het eind van de middag, vlak voor het naar huis gaan, trok ik nog een mooie kaart met een prachtige boodschap.

Het was echt zo’n middag waarbij je het gevoel hebt dat je een week op vakantie bent geweest. Zo waardevol, inspirerend en transformerend. Echt goud waard!

Mijn nieuwe vision board

Workshop vision board maken Kelly Caresse Club

En dan mijn vision board.. Een board gericht op eigenlijk alles dat mogelijk is. Allerlei blijmakers, allerlei mooie quotes, allerlei belangrijke dingen. Normaal gesproken kan ik jullie precies vertellen waar het voor staat. Maar bij dit vision board is het toch net even anders. Het is een board geworden waar ik met een glimlach naar kijk, waar ik weer even een geluksmomentje bij voel, een trots gevoel en een dankbaar gevoel. Trots en dankbaar vooral omdat ik dit heb gedaan als cadeautje voor mezelf na 1,5 maand trainen en ik er gewoon echt naar toe ben gegaan. Dat ik mijn uitdagingen recht in de ogen aan heb gekeken en heb ervaren dat het helemaal niet zo eng is. Het sociale niet en ook het rijden niet.

Ik ben enorm dankbaar dat ik dit heb kunnen doen en dat er nu een waardevol canvas mij elke dag aan kijkt. Een canvas waar ik ook zelf even naar terug kan gaan als ik mij weer even somber voel. Waarbij ik dat geluksgevoel van zaterdag weer even op kan roepen en waar ik ook met nieuwsgierigheid naar kijk. Want wat gaat dit vision board mij allemaal brengen? We gaan het meemaken!

Volg Bij Zus ook op InstagramFacebook of Pinterest om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates!

Volg:

1 Reactie

  1. oma Tine
    maart 16, 2022 / 12:06 pm

    Mooi, dat je zo ondernemend bent en vooral ook omdat je voelt dat dit je goed doet!!
    Heel veel geluk Kelly, en pluk het!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: