2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een idee voor overgebleven paaseitjes

paaseitjes

Rond Pasen vind je bij ons in huis veel chocolade paaseitjes! Want ja die vinden we heel erg lekker. Maar nu wilde ik met de laatste paar nog wat anders doen. Bananenbrood met paaseitjes!

Bananenbrood met paaseitjes

Het idee is super simpel! Je maakt een bananenbrood. Ik ben er jammer genoeg geen held in om er zelf een te bakken met eigen ingrediënten. Dus ik kocht een bananen broodmix van Koopmans, want die wilde ik toch graag nog eens proberen. Daarnaast kocht ik 4 bananen en wat boter. Eieren die ook nog in de mix moesten had ik nog in de koelkast haha. Niet gek nadat je 20 eieren hebt gekocht!

Tijdens het avondeten ging ik aan de slag met de bakmix. Boter zacht mixen, bananen toevoegen samen met de eieren en de mix, mixen, en vervolgens in een bakblik schenken voor in de oven! En daar voegde ik de paaseitjes toe! Iedere paar cm duwde ik een chocolade paaseitje in het beslag. Vervolgens mocht hij 65 minuten de oven in en daarna was het bananenbrood met paaseitjes klaar.

Na het afwassen vond ik dat ik wel een plakje had verdiend en hij was hemels! Heel erg lekker! En die bakmixen heb je niet alleen van Koopmans, ook bij de Lidl vind je ze in sommige periodes. Voor de rest durf ik het je niet te zeggen. Er zijn meer dan genoeg recepten voor een lekker bananenbrood, ook met tientallen variaties. Alleen kan ik er niet zo goed mee samenwerken haha.

Zo zie je maar dat die lekkere paaseitjes ook prima voor andere dingen geschikt zijn. Zo leek het me in eerste instantie leuk om iets met aardbei en bladerdeeg te combineren samen met zo’n eitje. Alleen vond ik daar de tijd jammer genoeg niet voor.. Misschien iets voor volgend jaar? Wie zal het zeggen!

Ik vond het in iedere geval een geslaagde combinatie! Heb jij al eens bananenbrood gegeten?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 6, 2018 / 8:06 am

    Wist niet eens dat je bananenbrood kon bakken. Je hebt het toch weer uit geprobeerd en vindt het lekker, dan is het geslaagd. Smul er maar van. Ik heb al 3 dagen geen smaak, reuk en ben doof, zombie. Fijne dag Kelly en daarna al weer weekend. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: