0   28
9   36
2   56
14   41
12   69
4   53
49   86

Een inspiratie en ideeënboek

ideeënboek

Het is tijd voor een gouden oude van The Dutch Notebook. Namelijk een DIY voor een inspiratie en ideeënboek. Een tijdje geleden kregen ik van een vriendin een appje met een link naar een DIY. Het idee kwam van Pinterest af en moest een inspiratie en ideeën boek voorstellen met een zelfgemaakte voorkant. Ik wist het gelijk, ik moest en zou het namaken, dus dat deed ik !

ideeënboek

Inspiratie en ideeënboek

Dit is het idee wat ze mij stuurde, het is trouwens klikbaar, en via daar kom je ook bij de tutorial!
 photo diy_zpsreuudpcu.jpg

Ik werd zo er enthousiast van, dus ik ging op jacht naar een beschilderbare dummie, wat blijkbaar nog niet eens zo makkelijk te vinden is in een a4 formaat. Maar uiteindelijk vond ik die bij Bol, dus ik zal jullie gelijk het linkje geven!
En daarnaast kocht ik nog deze stift, zodat ik een goede stift had, want dat was blijkbaar nodig en omdat ik dan tenminste gratis verzending had. Ja zo gierig ben ik, zeker als het op 4 euro aankomt.

 photo DSCN2993_zpsdixzihyq.jpgVerder gebruikte ik nog een schaar, prittstift en gekleurde pennen.
 photo proces_zps0ogdj9ot.png
’s Ochtends begon ik op een groot vel gewoon wat te verven tot mijn pakketje kwam. Dus toen het eindelijk binnen was kon ik aan de slag met waterverf, ,acrylverf, acrylpotloden en nagellak. Ik heb echt een hele rustgevende ochtend gehad. Het was echt een leuk werkje om te doen! En daarna was het tijd voor te knippen en plakken, met een prittstift en een lading tape ging ik aan de slag !

Inspiratie

Om je alvast een beetje inspiratie te geven laat ik je zien wat ik tot nu toe in mijn inspiratie en ideeën boek heb geplakt.

 photo DSCN3003_zps9to09eke.jpgEen met mooie inspiratieplaatjes

 photo DSCN3010_zpswaipeta2.jpgBeauty inspiratie

 photo DSCN3008_zpsxjsglz92.jpgMooie plaatjes van eten

Dit is dus ook erg leuk voor in je bullet journal! Ik ben er uiteindelijk de hele dag mee bezig geweest, en ik vond het echt heerlijk ! Leuk, niet te moeilijk, creatief, en ik heb de laptop niet eens aangeraakt. En dat is echt heel knap voor mijn doen haha. Dus dankje Michelle voor de leuke inspiratie ! Wat vinden je van deze DIY ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  maart 8, 2018 / 8:06 am

  leuk, daar kun jij je weer in verdiepen en ook leuk uitvoeren! bezige bij, groetjes oma xx

 2. maart 8, 2018 / 12:21 pm

  Wat een leuk idee zeg! Het is dat ik dat eigenlijk qua plaatjes al op Pinterest doe maar voor onze bruiloft had ik dit wel leuk gevonden. “Helaas” hebben we alles al geregeld en is dat niet meer nodig. Misschien komt er nog eens een moment dat dit een goed idee is!

  • BijZus
   Auteur
   maart 8, 2018 / 12:37 pm

   Ik hoop dat je er nog een keer een goede reden voor hebt 🙂

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.