8   25
2   24
6   24
4   29
6   14
4   15
4   31

Een nieuwe stad bij mijn favorieten

Een nieuwe stad bij mijn favorieten

Engeland heeft 4 jaar geleden een stukje van mijn hart gestolen, maar deze maand heeft er een stad een stukje van mijn hart gestolen. Parijs! Of het komt door het verliefde idee of dat het echt de sfeer is.. Ik wil graag terug!

Ik had het niet verwacht. Met de komst van Olaf en Jewel is van huis gaan voor mij weer een hele uitdaging geworden. Ik doe het wel, vind het leuk om nieuwe dingen te zien, maar de angst dat er wat gebeurd en ik er niet ben is net zo groot als de nieuwsgierigheid. Moeilijk?! Héél moeilijk! Maar ik probeer me eroverheen te zetten. Door nieuwe dingen te zien kan ik Olaf nieuwe dingen vertellen en door dingen voor mezelf te doen ben ik een beter vrouwtje voor Jewel. Tenminste, zo probeer ik het wel te zien.

stad

Als ik denk aan Parijs denk ik eigenlijk in eerste instantie aan angst. Bang dat er dingen gebeuren en ik niet weg kan. Maar daarna komt er toch een gloei van trots. Omdat ik er toch ben geweest! Een paar jaar geleden moest ik er nog niet eens aan denken. En nu wil ik toch nog een beetje meer zien. Nog een keer door die magische stad lopen en nog wat meer proeven van alles wat het te bieden heeft.

Dus ik neem mezelf in foto’s mee terug naar de magie en verheug me dat ik over een tijdje nog eens daar rond mag slenteren. Maar dan wel met de metro, denk ik, misschien ook wel te voet. We zien wel! En zo nu en dan neem ik jullie ook nog door de magie mee, want ik heb nog teveel foto’s liggen om te delen. Vind jij reizen spannend?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 17, 2020 / 8:14 am

    Mooi Kelly, je hebt genoten van Parijs en ik denk dat er nog veel meer tripjes volgen, ook naar andere bezienswaardigheden. Geniet van je vrije dag, knuffel oma xxx

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.