0   28
9   36
2   56
14   41
12   69
4   53
49   86

Mijn bullet journal indeling voor mei

indeling mei

Het is alweer even geleden dat ik schreef over mijn bullet journal. Sinds kort ben ik er weer druk mee bezig en amuseer ik me iedere dag even met mijn bullet journal. Ik geef je een kijkje in de indeling van mei.

Weer begonnen

Een tijdje geleden kocht ik een nieuwe bullet journal bij de Action. Een goedkopere en eigenlijk veel leukere variant dan de blauwe Leuchtturm die ik vorig jaar kocht. Maar na wat tekenen een paar dagen erna ging hij weer in het stof. Best jammer eigenlijk, maar als je niet weet wat je moet dan houdt het op. Tot ik laatst de bullet journals van Mandy en Jill zag. Ze waren zo ontzettend gaaf! En ze gaven me heel veel inspiratie. Dus toen we een keer een bullet journal avondje hielden ging ik lekker aan de slag. Sinds dien ben ik weer helemaal enthousiast! Dus het leek me leuk jullie een kijkje te geven in mijn indeling van mei.

Kleurenpalet

Het eerste wat ik maakte was natuurlijk een voorpagina voor de maand mei. Ik besloot voor de kleuren geel, roze, goud en zilver te gaan. En dit zou ik dan in de volgende pagina’s terug laten komen. Ik maakte een mooie bloesem en kleedde het aan met wat stukjes papier. Dat vond ik tof uit zien. En op die basis ging ik verder met de indeling van de maand!

bullet journal indeling mei

Week 18

De eerste bladzijdes van mij bestaan uit foto’s van de meet en greet met de Bellinga’s. Een mooie herinnering die ik er graag in wilde hebben staan. Aan de rechterzijde maakte een weekindeling en in die indeling komen de mooie dingen van de dag. Daar wil ik proberen iedere dag even bij stil te staan.

Week 19

Week 19 vond ik leuk om in te vullen met Danbo. Een schattig amazon poppetje waar ik vroeger veel plaatjes van verzamelde. In mei wil ik me wat meer bezig houden met lekker spontaan lezen. Back to the old days zeg maar. Een herinnering hieraan is de linkerpagina. En ik vond het gewoon hele leuke plaatjes. Rechts heb ik weer een weekindeling gemaakt! Met een schattige vlieger en Danbo’s met een cupcake.

Week 20

De week erna staat in het teken van mijn tatoeage. Op het stukje goud komt nog een foto wanneer de tatoeage staat. In die week zal ik hem namelijk laten zetten en ik vond het wel tof om dit te combineren. Daarnaast vond ik de tekst van Winnie the Pooh erg mooi om hierbij te verwerken. Rechts zie je weer een weekindeling. Met een grappige goud witte strik en de Chipmunks die een milkshake drinken.

Week 21

Week 21 staat een beetje in het teken van voetbal. Links heb ik foto’s geplakt van de laatste wedstrijd tegen Jong PSV waarbij Fortuna dus promoveerde naar de Eredivisie. Een herinnering die er wel in moet staan. En ik vond het wel leuk om hier een collage van te maken. Aangezien de linkerpagina best druk is hield ik de rechterpagina vrij rustig. En hier schrijf ik dan weer de mooie dingen van de dag.

Week 22

Week 22 heb ik besloten links een blogplanning te maken. Iedere maand probeer ik weer een fijne planning te maken, zodat ik weet waarover ik zal schrijven. Maar vooralsnog is hij leeg, aangezien ik nog niet genoeg inspiratie heb gehad, hopelijk staat hij aan het einde van de maand vol. En rechts weer een weekplanning en de achtergrond maakte ik met blaadjes uit het Jumbo magazine. Ik vond het wel heel tof.

Zo en dat was mijn indeling voor mei! Ik ben er zelf heel blij mee en stiekem een beetje trots op. Heerlijk om zo creatief bezig te zijn en zeker als je dat dan samen met je zusjes doet. Heel gezellig! Hou jij ook van creatief bezig zijn?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    mei 4, 2018 / 7:51 am

    je bent leuk bezig geweest, het lijkt een fleurige administratie “Bij Zus”. Heel veel succes ermee, je gaat je niet vervelen! Een fijne zonnige dag en veel werkplezier, groetjes oma xx

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.