Welkom op Bij Zus

Hey! Je zit goed hoor, welkom op de landingspagina van Bij Zus. Via deze pagina leid ik je naar de nieuwste posts op Bij Zus en hier vind je ook alle social media kanalen!

De nieuwste berichten van Bij Zus

 • &Zus update #13 het mysterie van de tomaten
  Het is gewoon alweer april. Niet te geloven. De vierde maand van 2021 en als ik naar buiten kijk twijfel ik of het klopt. Maar gezien het weer van vorige week moet het wel kloppen! Afgelopen week hadden we een tomaten mysterie, begon de KC Club en vierden we Pasen.
 • &Zus update #12 tijd inhalen in Roermond
  Mijn voorjaarsvakantie is voorbij gevlogen! Ik mag terug kijken op een heerlijke week met veel tijd in Roermond en een quality time dag met Olaf. Verder vinkte ik allerlei to do taken af, kregen we goed nieuws en deed ik een dansje onder de volle maan. Lees je mee?
 • &Zus update #11 Een goed begin van de vakantie
  Vorige week was weer goed gevuld met allerlei avonturen! Ik was even taxichauffeuse, verruilde mijn chauffeursleven weer voor postbezorger en ging al stuiterend mijn vakantie in. En die vakantie luidde ik goed in, met gezelligheid, bijkletsen en meer! Lees je mee?
 • &Zus update #10 heel enthousiast en zaterdagmiddag genieten
  Het dagboek van deze week is niet heel lang, maar daarmee niet minder bijzonder. Het was een drukke werkweek waarbij ik mij enorm verheugde op zaterdagmiddag. Verder sprong ik als Tijgertje naar de voordeur en kreeg ik een gouden bloempot. Lees je mee?
 • &Zus update #9 mee naar een intakegesprek en veel onderweg
  Het is tijd voor een heel lang dagboek wel. Ik ging mee naar Jillโ€™s intakegesprek van een eventuele vervolgopleiding, was oma’s chauffeuse en besloot donderdagavond nog even naar Olaf en de rest te gaan. Echt een week van lekker veel onderweg. Lees je mee?

Facebook

Instagram

Pinterest

Youtube

Jewel op The Dog Pen

Onze Jewel schrijft samen met mij ook voor een andere blog genaamd The Dog Pen. Hier kletsen Jewel en ik nog uitgebreider over haar en wat we met haar meemaken.

Jewel op Instagram

Ik wens je veel lees plezier en nogmaals welkom op Bij Zus!

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: