Welkom op Bij Zus

Hey! Je zit goed hoor, welkom op de landingspagina van Bij Zus. Via deze pagina leid ik je naar de nieuwste posts op Bij Zus en hier vind je ook alle social media kanalen!

De nieuwste berichten van Bij Zus

 • Afspraken voor 2022 in de &INK agenda
  Hoe vreemd het voelt om te schrijven, hoe echt is het eigenlijk wel. Het einde van het jaar komt langzamer zeker in zicht! De eerste doelen/plannen voor 2022 zitten al in mijn hoofd. En daarbij heb ik ook een fijne agenda gekregen die goed van pas gaat komen! Kijk je mee in de &INK agenda?
 • Met Jill naar de Kreadoe beurs in Utrecht
  Toen we in de trein naar huis zaten afgelopen donderdag wist ik één ding honderd procent zeker. Hierover wilde ik schrijven. Alleen al om het terug te kunnen lezen, want wat hadden Jill en ik een geweldig leuke dag op de Kreadoe beurs in de Jaarbeurshallen van Utrecht!  
 • Aan de slag met de Paperfuel challenge
  Eindelijk is het 1 november. Ik had al een aantal dagen uitgekeken naar vandaag en dat was eigenlijk om een paar dingen. De eerste dag van de maand waarin ik jarig ben, mijn blogverjaardag en de start van een veel te leuke challenge op Instagram. Oh en een maandag, dus een werkdagje in Roermond.
 • Hiep hiep hoera: Olaf 4 jaar!
  Nadat je me afgelopen maandag, met je gouden onthaal (lees: TANTE KELLY!) begroette vroeg je me of ik cadeautjes bij me had. Daarna stak je 4 vingertjes op. Want dit jaar lijk je je er nog meer bewust van. Olaf, 4 jaar, cadeautjes. En vervolgens het wensenlijstje. Lief mannetje, vandaag is dan eindelijk jouw dag!
 • Over de rechterbaan door alle emoties heen
  Wat nu als de twee linkerbanen gesloten zijn en je alleen nog maar de rechterbaan kan volgen? De rechterbaan, dwars door al je positieve en sombere gedachtes, over de hobbels en door de kuilen. Je kan ze niet meer ontwijken, geen op links en door, maar aanpakken.

Facebook

Instagram

Pinterest

Youtube

Jewel op The Dog Pen

Onze Jewel schrijft samen met mij ook voor een andere blog genaamd The Dog Pen. Hier kletsen Jewel en ik nog uitgebreider over haar en wat we met haar meemaken.

Jewel op Instagram

Ik wens je veel lees plezier en nogmaals welkom op Bij Zus!

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: