2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Nintendo influencers in de familie – Column

Nintendo

Zolang als ik mij kan herinneren zijn mijn zusjes en ik Nintendo gek. We waren er pas laat bij en hebben ook niet de allereerste Nintendos gehad. Maar vanaf de Gameboy color bij onze neef zijn we mee gegaan in de flow. Eigenlijk met alle gevolgen van dien..

Hoe het bij mij allemaal begon

Ik herinner het me nog goed. Ik was een jaar of 10 denk ik en mijn spaardoel was een Nintendo Gameboy Advance SP. Mijn neef had er een en als we daar op bezoek waren mochten we er mee spelen of we keken met hem mee. Ik wilde er graag ook een en aangezien ik toen heel goed kon sparen ging ik ervoor. Destijds was er gelukkig ook nog geen Action of Primark die riep “I’m here!”.

Maar goed, om de een of andere reden besloot ik op een zondag in staking te gaan. Volgens mij was ik er heilig van overtuigd dat ik genoeg had gespaard om mijn eerste Nintendo gameconsole te kunnen kopen. Alleen dat spaargeld was in mijn ogen nooit uitgekeerd, want dan hadden ze even geen kleingeld in huis. Ik ging in de hondentrimsalon van mama zitten en stopte briefjes in de brievenbus met ik denk iets van argumenten erop. (Blijkbaar was ik toen al een postbode haha!). Uiteindelijk gaf ik het die dag op, maar een tijd (lees: dagen of weken) later gingen we met de bus naar de stad en kochten Mandy en ik onze eerste Nintendo. De start van de verschillende gameconsoles die we met veel plezier zouden gebruiken!

Mandy kocht haar Nintendo Switch

Een paar maanden geleden vertelde Mandy met trots aan Jill en mij dat ze een Nintendo Switch had gekocht. De laatste in het rijtje van Nintendo’s die tot nu toe is uitgebracht. Het begon bij Jill en mij te knagen. Het was toch wel een heel tof apparaat. Maarja, ook best prijzig! Als we bij Mandy op bezoek waren konden we er even mee spelen. Even die feeling hebben van hoe het zou zijn als we er zelf een hadden. De spelletjes waren magisch en ons enthousiasme werd ermee gevoerd. Toen mijn vakantiegeld kwam was mijn eerste idee, “Yes, dat wordt hem!”. Maar toen kwam de auto en nog wat andere dingen en toen hield het voor mij even op. Ik liet het rusten voor zover dat kon met al die influencers op Instagram met hun Switch. Maar ondertussen werd Jill enthousiaster! Ze raakte er haast niet meer over uitgepraat.

Jill’s verjaardag

Het werd juli! Jill’s verjaardag kwam in het vizier en het was een dinsdagavond. De kapper kwam voor de haren van Kenneth, Jill en mij te knippen. Kevin was mee en besloot mij sneaky middels een foto te laten zien wat hij voor haar had gekocht. Onze “kleine” influencer had hem ook te pakken gehad! Hij had een van haar grote wensen voor haar gekocht met wat hulp van Mandy. Met als gevolg dat het bij mij toch ook weer begon te kriebelen. Het was namelijk wel leuk.. Zo’n Switch.. Samen met mijn zusjes gamen, via de televisie gamen, het is toch allemaal net wat anders dan een gewone Nintendo DS. Toch echt weer leuker dan wat het al was.

Eigenlijk deed het me denken aan een mix van de DS en de Playstation. “Chips, ik wil hem ook hebben!”, dacht ik. En toen werd het de 24e, mijn kleine zusje werd 18 en kreeg haar gameconsole. Wat zag het er gaaf uit! En toen ik hoorde dat een nicht van mij er een had en vervolgens ook een neef.. Het voerde mijn gevoel van “oh, wat gaaf, ik wil ook!” alleen maar meer. Voor de grap probeer ik via mijn zusjes Kenneth een beetje gek te maken met zo’n Switch. Hij was toch echt heel leuk! Mandy’s verkooptactieken waren fenomenaal, maar het leek niet echt te helpen.

Mijn zusjes zijn Nintendo influencers

Nintendo

Toch bleef het niet alleen bij mij knagen en zo volgde het standaard riedeltje dat ik doe bij een grotere aankoop. 3 keer rekenen, 3 keer denken, meer dan 3 keer een welles/nietes spelletje voeren in mijn hoofd en toen hakten we de knoop door. Zondag 26 juli, 11 uur, na een paar uur slaap, sta ik voor de rode firma met witte letters. Mandy had hem alvast voor me aan de kant gelegd, want die moet die dag werken. Ik kom mijn nieuwe aanwinst halen. Ik ben gezwicht. Mijn zusjes zijn Nintendo influencers!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juli 30, 2020 / 12:11 pm

    toch een mooi virus, tegenpool van die dwaze C. Je hebt het leuk beschreven en spannend gehouden. Heel veel plezier ermee en leuke contacten onderling, geniet ervan! Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: