2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #319 weggewaaid op Lizard point

Lizard point

Het was weer een hele mooie dag gisteren. We waaide weg in Lizard point, reden weer over grote en kleine wegen, liepen door een plaatsje en de ASDA. En last but not least verbrande ik 2 vingertoppen lichtjes aan een keramiek plaat.

Weggewaaid in Lizard point

Lizard point

De dag begon ietsje later, omdat Kenneth en ik wat langer bleven liggen. We aten met z’n allen weer een fijn ontbijtje en toen begonnen we aan onze dag. De eerste stop was meteen het verste weg. We gingen naar het meest zuidelijke punt van Engeland! Lizard point.

De storm die we eergisteren hadden verwacht kwam gisteren langs. Dus bij het huisje waaide het hard, maar op Lizard point waaide je nog net niet weg. Maar het gaf wel prachtige plaatjes ! Ik genoot van de mooie beelden en schoot heel wat plaatjes weg daar. Adembenemend. We wilden in het meest zuidelijke cafeetje wat drinken, maar dat was vol, dus we reden door!

Wandelen in Camborne

We reden een stukje langs de kust en daarna besloten we weer landinwaarts te gaan, omdat het zo hard stormde. We reden naar Camborne waar we rondliepen, bij een lokale bakkerij een pastry aten en daarna nog een heel klein beetje winkelde. Ik kocht er een oogpotlood en een bodymist. Ook dronken we nog wat bij Costa en daarna reden we via Redruth terug richting Bodmin! In Bodmin stopte we bij de ASDA. Daar haalden we avondeten en keken we rond wat ze zoal hadden. Ik zag al van alles wat ik graag wilde meenemen, maar ik besloot de rest van de week nog even af te wachten.

2 vingertoppen verbrand

Terug in het huisje maakte we champignonsoep klaar met stokbrood. En daarnaast maakte we ook spareribs en een salade klaar. Voor het eerst gingen we koken op de keramiekplaat, en daar was ik even lomp. Ik was druk bezig met de champignonsoep op te warmen, maar er leek maar geen actie te komen. Dus ik voelde met mijn wijsvinger, middelvinger en ringvinger aan de “pit” en toen verbrande ik dus licht de toppen van die vingers.

Gelijk onder de lauwe kraan en daarna in een koude doek. Dat haalde de brand weg, maar zodra ik mijn vingers aan de lucht liet begonnen ze weer te branden. Dus ik deed ze in een glas water, dan kon ik tenminste wel eten! Na het eten reden Kenneth en ik terug naar de ASDA. Met wat hulp van het personeel vonden we wat geschiktst! Sudocremé, die wat je normaal op baby billetjes smeert. Ook nam ik pleisters mee en daarna reden we weer terug. Eenmaal in het huisje besloot ik eerst te douchen. Ik kreeg warm water, maar de straal die was er niet haha. Dus mijn haren wassen werd nog een klusje, maar het lukte! Na het douchen pakte ik mijn middelvinger en ringvinger in, die deden namelijk nog steeds pijn. En dat hielp! Ik nam mijn laptopje er weer bij, schreef deze post en ik bekeek de foto’s van gisteren. En toen was het weer bedtijd!

Het was erg mooi bij Lizard point, ik genoot weer van al het moois om me heen en voor ik het wist was de dag om. Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 17, 2017 / 8:28 am

  Chinees van de dag er voor maar dat was e ht geen succes .. knoflook maximaal in de Tjap-tjoy. At het de hele avond nog…..
  Fijn dat jullie je zo amuseren. Ons meenemen in je verhaal is echt mooi. We “zien” zo ook nog wat van de wereld. Xxx

 2. oma
  oktober 17, 2017 / 12:17 pm

  Kelly, ik ben het helemaal eens met mama, ik kan er van genieten, wat jullie meemaken, behalve dan die “plaagvingers”. Jammer en pijn, maar het zal nu over zijn. En op naar de volgende belevenis, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: