0   28
9   36
2   56
14   41
12   69
4   53
49   86

Voorbereidingen voor een bezoek aan de KreaDoe

crompouce voorbereidingen

De vrijdag, 3 november 2023, stond in het teken van voorbereidingen op aankomend weekend. Boodschappen doen, kleinigheidjes maken en tussendoor ook nog even creatief met mijn neefje. De dag vloog voorbij, maar nu gelukkig niet door de storm.

Tijdens de ochtendwandeling kwamen de zinnen waarmee ik een blog wilde beginnen zo in me op. Maar bij thuiskomst waren ze jammer genoeg weer vervlogen. Dus ik besteedde mijn tijd aan turen naar een slapende Jewel. Het kijken van een goed interview met Viktor Verhulst en wassen draaien. Tegen 10 uur besloot ik naar de winkel te gaan om boodschappen te halen voor dit weekend. Morgen gaan Jill en ik naar de KreaDoe en zondag ga ik met papa naar PEC Zwolle – Fortuna Sittard. Dat heeft wat voorbereiding nodig.

Boodschappen doen in de jungle

Op Facebook zag ik dat ze bij onze Plus vanaf vandaag de crompouce hadden liggen. Iets waarover Jill en ik al weken tegen elkaar bezig zijn dat we deze willen proberen. Hij belandde in mijn winkelwagen samen met broodjes, broodvlees en nog wat andere dingen. Voor de koekjes en de candybars wandelde ik naar de Action. Soms hebben ze net iets andere dingen of is de prijs iets gunstiger. En dat is, zeker in deze tijd, mooi meegenomen.

Opa gedag roepen in de winkel

Het leuke van het dorp in gaan is dat je nog wel eens opa of oma spot. Zo ook vandaag. Ik had ze alweer even niet meer gezien door drukte en een flinke griep. Maar vandaag spotte ik dan toch opa tussen de jungle van dozen, medewerkers en klanten in onze supermarkt. Ik riep ‘hey opa!’. Maar als je ‘hey opa!’ roept op een vrijdagmorgen in een supermarkt kijken er nu eenmaal meerdere mannen op. Gelukkig deed hij dat ook. We kletsten even en daarna gingen we allebei weer door met onze eigen boodschappen.

Een regenboog lamp visje

Na een rustige morgen was de de middag wat chaotischer. Ik ging naar Roermond waar ik met open armen werd ontvangen door mijn kleine vriend Olaf. Hij wordt groot en nog wijzer dan hij al was. Een neefje is wat mij betreft echt iets magisch. We gingen samen kleien en dat resulteerde in ik die de klei accessoires testte en Olaf die mijn vis verbeterde naar een vis met een lampje. Op Google noemen ze het een diepzeehengelvis. Een mond vol en een akelig gezicht. Die van Olaf was een mooie regenboog vis. Veel leuker.

Crompouce testen met papa en Jill

De crompouce probeerden we vanmiddag ook uit en ik moet zeggen dat hij door de keuring is gekomen. Nu kon ik me niet voorstellen dat de combinatie van een croissant, met roomvulling en een fondant glazuur vies zou zijn. Maar je weet het nooit. Ik denk dat ik hem een 8 geef. Hij gaat qua smaak gelijk op met een tompouce. Allebei lekker.

Voorbereidingen

Eind van de middag gingen Jill en ik aan de slag met de extra voorbereidingen voor de KreaDoe. We wilden een kleinigheidje geven aan de mensen die we speciaal bezoeken op de KreaDoe. Dat werd knapkoek. Een lekkere Limburgse lekkernij. Maar daar hoort natuurlijk ook een kaartje bij. Jill maakte de kaartjes en ik deed de lijnen weggummen, randjes sponsen en de achterkant schrijven.

Het maken van de kaartjes had wat tijd nodig. Dus ik bleef gezellig frietjes eten bij papa en mama. Zo konden we voor het eten eraan werken en het verder na het eten af maken. Het was een hele klus, maar het resultaat mag er zeker zijn. Hopelijk maken we er de mensen blij mee.

Inmiddels is het kwart voor 12. De voorbereidingen voor morgen zijn klaar. De tas is ingepakt, op de broodjes na, die volgen morgenvroeg. Hoog tijd om naar bed te gaan, zodat we nog wat slaap meepakken. Van binnen doe ik nu een dansje dat deze blog toch nog vandaag is gelukt. Het zou jammer zijn als het op dag 3 al mis ging in de challenge. Hebben jullie de crompouce al geprobeerd?

Veel liefs van hier,
Kelly

Bekijk voor meer updates mijn Instagram en Facebook.

Volg:

5 Reacties

 1. Mandy
  november 4, 2023 / 7:30 am

  Wij hebben de crompouce nog niet geprobeerd, maar nu ik weet dat jullie hem lekker vonden komt ie op t lijstje

 2. Ans v Zantvoort
  november 4, 2023 / 8:27 am

  Wij hebben de crompoes ook nog niet geprobeerd, maar de A-H heeft een Tom poes vlaai ook heeel lekker, gezellige dag bij de crea beurs en ik weet zeker dat de attenties gewaardeerd worden

 3. Denide
  november 4, 2023 / 8:29 am

  Ja al heel vaak haha! Die van de bakker is echt de beste! Ik zou het adres in Utrecht wel even appen

 4. Tamara
  november 4, 2023 / 10:07 am

  Wij hebben de “kromme poes”, zoals wij hem uitspreken hier thuis, wel uitgeprobeerd. Hij is lekker, maar niet specialer dan de gewone tompouce. Dus je hebt gelijk. Beide even lekker. Ik heb wel een tompoucevlaai van de Albert Heijn. Die is eigenlijk lekkerder dan een tompouce of de kromme poes ;).
  Misschien een tip om die te proberen.
  En als je ooit in een jumbo komt, zoek de bosschebollenvlaai. Heeeeeerlijk!!!

 5. mama
  november 4, 2023 / 11:12 am

  Hij was lekker en de blog is weer zo leuk hapt en leest beiden lekker weg. Veel plezier vandaag samen xxxx ❤️

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.